Verisure

Gem
Verisure
To nye Junior HR Business Partnere til et team i udvikling

Verisure, Glostrup

Brænder du for at prøve alle facetterne inden for HR og for at udvikle dig inden for feltet? Drives du af at levere det bedste hver dag i et travlt og udviklende miljø? Hvis du kan sige ja til dette, er du måske en af vores to nye Junior HR Business Partnere!

I rollen som Junior HR Business Partner vil du blive introduceret for hele HR-paletten, da det er en generalist rolle. Du vil derfor hurtigt få ansvaret for dine egne kontorer og ledere, som du får til ansvar at bistå ved intern rekruttering, personalesager, organisationsændringer samt ledelsesudvikling.

I rollen vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Deltagelse i forfremmelsessamtaler og rekruttering på leder-niveau i salgsorganisationen
  • Agere som strategisk samt operativ sparringspartner for lederne i dit forretningsområde, alt afhængig af den enkelte case
  • Understøtte og supportere lederne i dit forretningsområde ved personalejuridiske cases
Verisure
Gem
Verisure
Teamleder til Move/Takeover-afdeling

Verisure, Glostrup

Er du klar til det næste skridt i din karriere, og har du mod på at påtage dig ansvaret for en vigtig afdeling i Verisures Retentionafdeling? Så er du måske den rette Teamleder til Move/Takeover.

Vi søger en Teamleder til Move/Takeover-afdelingen, som er en af de vigtigste porteføljesalgskanaler. Afdelingen står for at sælge nye alarmsystemer til de af vores kunder, der flytter fra en eksisterende alarm samt sælge overtagelsen af selvsamme system til den nye ejer af boligen.

Som Teamleder har du otte agenter i reference, som du vil du få ansvaret for at drive performance for. Du vil desuden blive en del af det større portefølje-lederteam. Det betyder, at du vil have daglig sparring med andre teamledere, Head of Portfolio Sales samt direktøren for Portfolio. Din vigtigste opgave i rollen som Teamleder i Move/Takeover er den daglige drift af afdelingen.

Verisure
Gem
Verisure
Kørende sælger til salg af tryghed – i hele Danmark

Verisure

Ønsker du at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du har muligheden for at sætte et præg på din egen hverdag og udvikling?

Verisure

Som kørende sælger er din fornemmeste opgave at gøre Danmark til et tryggere sted. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at afdække behov, gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Vi ved, at vi ikke er bedre end vores medarbejdere – så vi vil have de bedste i branchen. Derfor tilbyder vi de udviklingsmuligheder der gør, at du kan forfølge dine ambitioner og karrieredrømme.

Verisure
Gem
Verisure
Online Marketing Manager til central rolle i Marketing

Verisure, Glostrup

Som Online Marketing Manager vil du få en central rolle, idet du vil sidde med ansvaret for opdatering og optimering af vores website, samt vores værktøjer til lead-generering for både Danmark og Finland. Det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i nye systemer og værktøjer, samt at du trives med at justere og optimere på detaljerne for at opnå de bedst mulige resultater.

I rollen vil dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver være:

  • Ansvaret for løbende drift og opdatering af vores website
  • Tests og optimering af vores funnels til lead-generering i samarbejde med eksternt bureau
  • At arbejde med SEO i samarbejde med eksternt bureau, så vi sikrer gode organiske placeringer på søgemaskinerne
Verisure