EET Group

Mød vores medarbejdere

EET er et specielt sted at arbejde, da vi konstant vokser, ændrer og udvikler os. Der har ikke været en eneste dag siden jeg begyndte at arbejde her, der har været den samme, og jeg føler virkelig, at mit arbejde her er værdsat.

Martin Bøgede
IT Development

Mød vores medarbejdere

For mig er det vigtigste de mennesker, jeg arbejder med. Hver af os bringer vores egne meninger, ideer og måder at være på. Der er plads til masser af smil og grin i løbet af dagen, og jeg ser frem til at komme på arbejde hver dag.

Pernille Jungløv
Accounting

Mød vores medarbejdere

Det, jeg kan lide ved EET er, at der er et drive til at få ting til at ske og et ønske om at forbedre vores måder at arbejde på. Det skaber en god arbejdsatmosfære og ånd. Mit daglige fokus er at opretholde et værdifuldt samarbejde med både interne og eksterne partnere.

Lars Lundquist Wilken
Digital Sales

Mød vores medarbejdere

EET er en stor familie for mig. Selvom vi har travlt, og telefonerne ringer konstant, har vi også masser af sjov, god latter og vi finder tid til at dele historier med hinanden. Mit job er på mange måder en individuel udfordring, men vi arbejder tæt sammen og nyder hinandens succeser.

Jacob Munch
Sales

Mød vores medarbejdere

Mine kolleger og jeg spiller en rigtig vigtig rolle i virksomheden. Ting bevæger sig hurtigt, og vi skal konstant være klar. Den følelse kan du mærke hver dag. Og hvis du viser engagement og talent, bliver du anerkendt for det.

Erik Hyldgaard
Logistics

Mød vores medarbejdere

Vores firma har haft en fantastisk rejse fra at være en lille, lokal aktør til at blive en stor, international organisation. Den dynamiske banebrydende ånd, den høje hastighed fra idé til udførelse og den pragmatiske tilgang til problemløsning er dog stadig til stede. Alle tager ansvar for deres rolle og bidrag, og der er en høj grad af stolthed over, hvad vi har opnået sammen.

Katrine Rasmussen
HR Director