EET Group

Din pålidelige partner!

Vi er en effektiv værdiskabende specialiseret IT distributør, der giver leverandører og kunder unik en salgsservice, ekspertviden, en overlegen supply chain, samt smarte digitale værktøjer.

Vi betjener mere end 30.000 B2B forhandlere med 26 lokale salgskontorer placeret over hele Europa og distribuerer 1,2 millioner forskellige produkter og reservedele fra mere end 1.100 brands.

Woman smiling

Lokal ekspertise har altid været et princip hos EET. Allerede inden for 3 år efter etableringen af det første EET-kontor i Sverige, var der åbnet separate kontorer i Danmark, Norge og Finland. I dag er vi til stede på 24 europæiske markeder.

Hvert år forlader 1,1 millioner leverancer vores varehuse. 75% af alle afsendte ordrer plukkes af AutoStore lagerrobotter, hvilket sikrer levering næste dag til hele Europa.

Mød vores medarbejdere

"EET er et specielt sted at arbejde, da vi konstant vokser, ændrer og udvikler os. Der har ikke været en eneste dag siden jeg begyndte at arbejde her, der har været den samme, og jeg føler virkelig, at mit arbejde her er værdsat."

- Martin Bøgede, IT Development

"For mig er det vigtigste de mennesker, jeg arbejder med. Hver af os bringer vores egne meninger, ideer og måder at være på. Der er plads til masser af smil og grin i løbet af dagen, og jeg ser frem til at komme på arbejde hver dag."

- Pernille Jungløv, Accounting

"EET er en stor familie for mig. Selvom vi har travlt, og telefonerne ringer konstant, har vi også masser af sjov, god latter og vi finder tid til at dele historier med hinanden. Mit job er på mange måder en individuel udfordring, men vi arbejder tæt sammen og nyder hinandens succeser."

- Jacob Munch, Sales