Københavns Lufthavne A/S

At rejse er godt for den enkelte og godt for samfundet. At rejse og opleve nye kulturer skaber menneskelig værdi, og det understøtter vækst, vidensdeling og sikrer arbejdspladser. Derfor arbejder Københavns Lufthavn løbende på at skabe de bedste rammer for fremtidens lufthavn og de bedste løsninger til at binde Danmark sammen – og bringe verden tættere på os alle sammen. Det skal ske i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af.

Den værdi vi skaber sammen

Siden 1925 har Københavns Lufthavne, i tæt samarbejde med flyselskaber, partnere og vores omverden, skabt fantastiske rejseoplevelser for millioner af mennesker.

Københavns Lufthavne lancerede for nyligt en ny strategisk retning, der lægger endnu større vægt på bæredygtighed, digitalisering, innovation og passagerer-oplevelsen med målet om at skabe fremtidens lufthavn. Vi har en ambition om hele tiden at forny os og gøre en af verdens bedste lufthavne endnu bedre. Drevet af digitalisering og nye ideer vil vi møde passagerer og kunders skiftende behov i tæt samarbejde med vores partnere. Vi er fokuserede på at optimere processer, forenkle og udvikle vores forretning med fokus på kundernes behov og fremme bæredygtighed i alt, hvad vi gør.

Om CPH

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet. Sidste år deltog 89 procent af medarbejderne i den årlige engagementsmåling.