Københavns Lufthavne A/S

Vi skaber værdi sammen.

Siden 1925 har Københavns Lufthavne (CPH) skabt fantastiske rejseoplevelser for millioner af mennesker. Hver dag finder CPH og vores mange samarbejdspartnere, myndigheder og kunder løsninger sammen for at styrke Danmarks tilgængelighed og yde den bedst mulige service. Selvfølgelig med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af.

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber både kulturel og menneskelig værdi, men også konkret og målbar økonomisk vækst og arbejdspladser. Sammen binder vi både Danmark sammen og skaber en international tilgængelighed, der har en stor betydning for både turismen, erhvervslivet, den internationale samhandel og meget mere.

Samtidig har vi blikket fast rettet mod vores ambitiøse klimamål: Driften af lufthavnen skal være emissionsfri i 2030, og i 2050 skal hele lufthavnen, inklusive flytrafikken, være fri for CO-emissioner.

Politimand snakker med far og søn

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes.

Vil du være med til at skabe en fantastisk kundeoplevelse i lufthavnen? Så lad os gøre vores ambitioner til dine faglige udfordringer. I CPH er fagligheden i top og du får derfor masser af gode kolleger at udvikle dig sammen med.

Du har masser af potentiale. Og vi giver dig mulighederne for at udnytte det. Vi tror på, at et stort personligt ansvar er vejen til faglig udvikling og indflydelse på de løsninger, der har helt afgørende betydning for fremtidens lufthavn. Sammen tager vi fat på nye forretningsmål og muligheder. Altid med fokus på et godt arbejdsmiljø og et sundt, langt arbejdsliv. Vores lufthavn bliver afsæt for din karriere. Og din udvikling er helt afgørende for udviklingen af vores lufthavn.

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper og kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i lufthavnen.

Danmarks største arbejdsplads på én lokation.

Lufthavnen er som arbejdsplads med garanti ’One of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger er en del af en stor mekanik, som summer af international atmosfære og en intens forventningsfuld glæde. Og her har vi brug for de allerbedste kræfter. Uanset funktion og faglighed bliver du en absolut uundværlige del af vores mangfoldige fællesskab.

Faktisk er der intet andet sted som vores. Fordi ’vores’ er noget, vi skaber sammen.

Let’s travel together to a better tomorrow