IT Relation A/S

Vi er tættere på vores kunder – og på hinanden

Vi tror på, at robuste IT-løsninger kun er mulige, hvis de er bygget på endnu stærkere relationer til kunderne. Derfor kombinerer vi vores tekniske knowhow med forretningsforståelse, empati, ærlighed og et højt serviceniveau, når vi bygger bro mellem IT og forretning.

At skabe stærke relationer mellem os selv som kolleger er lige så vigtigt for os. Vi tager hver især et ansvar for at spille hinanden bedre, og du skal ikke lede længe efter et klap på skulderen.

Hos IT Relation bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi er opmærksomme på din trivsel. Vi sikrer din professionelle udvikling gennem vores eget akademi, som også tilbyder foredrag og aktiviteter, der giver dig muligheden for at pleje både krop og sjæl – og at have det sjovt imens.

Bliv en del af et unikt fællesskab

Vi er stolte af at være en del af itm8 – en international gruppe af virksomheder, der ser samarbejde som nøglen til at indfri det forbedringspotentiale, der gemmer sig i hverdagen, og skabe fremtidens innovative løsninger.

Det betyder, at du vil få muligheden for at videndele og sparre med dine kolleger eller ”m8s” fra andre virksomheder. Samtidig vil du stadig kunne mærke IT Relations egen kultur. For det er, når vi favner vores forskelligheder, at itm8 understøtter fællesskabets styrker bedst muligt.

”Når du samarbejder med andre itm8-kolleger, mærker du med det samme, at alle vil hinanden det bedste. De første barrierer er derfor hurtigt nedbrudt, og det giver en smidig arbejdsproces,” - Casper Schjøtt, Engagement Manager og m8.

Arbejd med spændende kunder i en agil, men solid organisation

Vores itm8-netværk giver os adgang til endnu flere spændende kunder og projekter, hvilket giver dig chancen for at blive en del komplekse projekter i samarbejde med dine m8s fra søsterselskaberne.

Sidst, men ikke mindst, vil du og dine kolleger få lov til at fokusere 100 % på jeres IT-faglighed, da itm8 tilbyder shared-services såsom HR, finans og marketing. Og gode fester, selvfølgelig.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være en m8? Så læs videre på vores karriereside!