IT Relation A/S

Gem
IT Relation A/S
Operations Specialist

IT Relation A/S, Herning, Viby J. og Kolding

Vil du have ansvaret for at løse tekniske opgaver fra start til slut for vores kunder? Og vil du have et tæt samarbejde med kolleger, som har mange års erfaring med store og komplekse IT-løsninger, og derved blive hold opdateret med den nyeste viden og teknologi? Så er du måske vores nye Operations Specialist?

Som Operations Specialist er du en vigtig forudsætning for, at vi håndterer kundernes sager hurtigt og effektivt og derved sikre et fortsat godt samarbejde med kunderne. Du får ansvaret for at levere driftssupport på IT Relations back-end løsninger for den brede portefølje af IT-outsourcing kunder.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
Communication Solution Specialist

IT Relation A/S, Herning eller Viby

Vil du være med til at udvikle stærke kommunikationsløsninger i en ambitiøs virksomhed? Har du et skarpt øje for det kommercielle aspekt? Og har du samtidig stærke kommunikative egenskaber, hvor du forstår at tale til kundens behov?

Til at styrke vores Solution Specialist Team, søger vi en erfaren Communication Solution Specialist til udarbejdelse af kommunikationsløsninger til vores nuværende og potentielle nye kunder. Din primære opgave bliver at sikre, at IT Relations kunder får uovertruffen teknisk og strategisk sparring til at træffe gode beslutninger. Du vil ligeledes blive en essentiel del af serviceudviklingen på vores services omkring kommunikationsløsninger.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
IT Support Specialist - Aarhus

IT Relation A/S

Er du en smilende IT-problemknuser, der ser en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Er du skarp på det tekniske blandt andet inden for PC eller MAC og O365? Så er jobbet som IT Support Specialist måske noget for dig!

Din berøringsflade med IT-løsningerne er stor og du vil komme til at arbejde med alle aspekter af IT 24/7 - 365. Som del af en større leverandør af IT-serviceydelser, vil du på daglig basis sparre med dygtige kolleger på tværs af hele virksomheden. Du vil blive udfordret og opnå en masse ny læring, samt indsigt i alle tænkelige teknologier, gamle såvel som al det nyeste. IT Relation er en virksomhed, hvor tingene går stærkt.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
IT Support Specialist – København

IT Relation A/S

Er du en smilende IT-problemknuser, der ser en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Er du skarp på det tekniske inden for PC eller MAC og O365? Så er jobbet som IT Support Specialist måske noget for dig!

IT Relation vækster og til vores kontor i København, har vi brug for flere IT-problemknusere, der vil være med til at gøre en forskel for vores kunder. Opgaverne spænder bredt og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundeservice og formår at finde de rette løsninger på vores kunders IT-udfordringer.

Din berøringsflade med IT-løsninger er stor og du vil komme til at arbejde med alle aspekter af IT 24/7 - 365. Som en del af en større leverandør af IT-serviceydelser, vil du på daglig basis sparre med dygtige kolleger på tværs af hele virksomheden. Du vil blive udfordret og opnå en masse ny læring, samt indsigt i alle tænkelige teknologier – gamle såvel som al det nyeste.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
Senior IT Implementation Specialist

IT Relation A/S, Herning, Viby J., Copenhagen, Kolding and Aalborg

Would you like to contribute to getting closer to customers in a fast-growing company? Do you have a deep and broad knowledge of IT? Do you have a commitment to always delivering quality in your work? Then you might be our new colleague in Implementation!

Your primary role will involve migrating and updating our customers' IT solutions into either one of IT Relations data centers, Public Cloud, or a combination of these.

As a Senior IT Implementation Specialist, it is crucial that you can utilize your experience and knowledge to make decisions, advise the client and provide feedback to our Solution Advisors. This ensures continuous development of our products, excellent service, and a more agile implementation.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
Service Delivery Manager

IT Relation A/S, Herning, Viby J, Kolding, Aalborg og København

Motiveres du af at bidrage til udvikling og understøttelse af kundens forretning? Er du indlevende, ansvarsfuld og empatisk i din tilgang til kunder, kollegaer og opgaver? Vil du arbejde med Danmarks mest spændende og interessante kunder? Så er du måske vores nye Service Delivery Manager!

Vi søger en professionel og erfaren profil til vores stærke Service Delivery Management team, som evner at træde i kundens sko, balancere imellem at være kundens ’it-chef’ samt at repræsentere IT Relation hos kunden på den mest optimale måde. Du står på mål overfor kunden og har ansvaret for stabil drift og høj kvalitet i leverancerne.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
Sales Manager

IT Relation A/S, Viby J, København og Herning

Har du flair for salg og har du en løsningsorienteret tilgang? Får du energi af at skabe nye relationer og ny forretning? Vil du være en del af en vækstvirksomhed med en unik virksomhedskultur?

Som Sales Manager bliver din fornemmeste opgave at identificere, opsøge og udvikle samarbejdet med potentielle kunder og derved opbygge og udvide vores kundeportefølje.

Du bliver en del af New Business, der har til formål at skabe ny forretning og øge opmærksomheden i markedet omkring de ydelser, som IT Relation og itm8 tilbyder. Vi ønsker at skabe en tæt relation med vores kunder, og omsætter kundens forretningsmæssige behov til konkrete og værdiskabende IT-løsninger.

IT Relation A/S
Gem
IT Relation A/S
IT Infrastrukturkonsulent

IT Relation A/S, Viby J, København Ø, Kolding, Aalborg og Herning

Er du en smilende IT-problemknuser og motiveres du af ansvar og udfordringer? Brænder du for at finde den optimale løsning til hele kundens IT-livscyklus?

Vi søger IT Infrastrukturkonsulenter, som skal være med til at styrke vores konsulentteam. Opgaverne spænder bredt og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundehåndtering og formår at finde de rette løsninger, der giver værdi for kunden. Du kommer til at arbejde med forskellige kunder, hvorfor opgaverne varierer i størrelse og typisk omfatter store dele af kundens IT-livscyklus.

Du kommer blandt andet til at arbejde med konsulentopgaver inden for IT-infrastruktur herunder migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning.

IT Relation A/S