Itm8

Vi skaber fremtidens IT-løsninger. Sammen

Vores historie startede med et passioneret iværksætterteam. I dag er itm8 repræsenteret i fem lande og har mere end 1.800 m8’s. Stadigvæk med den samme passion for IT.

Vi er et IT-powerhouse med fokus på fire forretningsområder: Cloud Services, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. Med andre ord den ultimative IT-partner for vores kunder. En one-stop-shop til digital transformation.

Vi bygger fremtidens IT. Udvikler digitale løsninger. Innoverer.

Today. Tomorrow. Together.

Du får ikke kun kollegaer. Du får m8s

Hos itm8 betragter vi alle kollegaer som teammates – eller m8’s, som vi kalder dem. Vores kultur og identitet er dybt forankret i denne teamm8-tankegang. Så meget at den er en integreret del af vores navn: itm8 – hvor ”it” møder ”mate”. Fordi vi betragter alle vi arbejder med som en god teamm8.

Vi tror på, at en god arbejdsplads blandt andet handler om at arbejde sammen, og at de bedste idéer opstår i samspil med andre.

Vores kultur er præget af åbenhed og en uformel tone. Vi fejrer succeser sammen og styrker det sociale sammenhold med fredagsbar, firmafester og familieture. Gennem nærvær sikrer vi et godt fællesskab.

Den mest attraktive arbejdsplads i IT-branchen

Hos itm8 stræber vi efter at blive den mest attraktive arbejdsplads i IT-branchen. Du får selvfølgelig alle de klassiske goder som mulighed for hjemmearbejde, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og så videre.

Vi synes dog, at det er vigtigere at fremhæve, at vi hver dag ønsker at skabe en kultur af nytænkning, samarbejde og ansvar. En kultur, hvor alles mål er at gøre en positiv forskel. Og hvor alle har en vigtig stemme.

Diversitet og inklusion er en naturlig del af vores kultur. Vi er forskellige hver og én. Men fælles for os alle er vores innovative tankegang, passion for at lave god IT og have det sjovt, men vi gør det.

Skal vi skabe nutidens og fremtidens IT sammen?

Today is your lucky day. Vi er nemlig konstant på udkig efter nye talentfulde og innovative teamm8s.

Hos itm8 lover vi dig, at du udvikler dig både fagligt og på det menneskelige plan – uanset om du er nyuddannet eller har mange års erfaring. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i hastig vækst – en arbejdsplads, hvor vi lærer af vores fejl og står sammen. Og hvor vi sætter en stor ære i at fejre vores fælles sejre.

Vil du vide mere om vores kultur, og hvad det vil sige at være en m8? Så besøg vores karriereside!