DACHSER Denmark A/S

ÉN VERDEN, ÉN VIRKSOMHED, ÉT NETVÆRK

Vi er over 30.000 medarbejdere i verden og knap 250 medarbejdere fordelt på en filial i Kolding og en i Hvidovre, som huser både vores vejtransport og sø- og luftfragt-kontorer. DACHSER er en af de førende logistikudbydere i Europa, en stor familieejet virksomhed med hovedsæde i Tyskland. Med 387 kontorer og over 30.000 medarbejdere dækker DACHSERs netværk hele verden.

DACHSER tilbyder transportlogistik, opmagasinering og kundespecifikke serviceydelser inden for tre forretningsområder: DACHSER European Logistics, DACHSER Food Logistics og DACHSER Air & Sea Logistics. Vores produktportefølje indeholder også omfattende og tværfaglige serviceydelser som for eksempel kontraktlogistik, konsulent- og rådgivningstjenester samt branchespecifikke løsninger.

Med et velfungerende transportnetværk – både i Europa og oversøisk – og informationsteknologi, som er fuldt integreret i alle vores systemer, kan DACHSER tilbyde intelligente logistikløsninger i hele verden.

I Danmark har DACHSER knap 250 medarbejdere fordelt på en filial i Kolding og en i Hvidovre. Sammen med de nordiske filialer danner DACHSER i Danmark et stærkt skandinavisk netværk med fokus på kontinuerlig vækst.

Vil du være med?

VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

Som en af de globale ledere inden for logistikbranchen har DACHSER gennem årtier med succes bevist, at en familieejet virksomhed kan nå langt med engagerede medarbejdere og en innovativ tankegang.

Kun dem, der behandler deres medmennesker, kunder og miljøet med respekt og omtanke, kan operere troværdigt og med succes på internationale markeder på lang sigt. Vi er meget stolte af vores medarbejdere overalt i verden, som lever efter denne "DACHSER-ånd" med passion og overbevisning, og som også tager den med uden for virksomheden. Alt dette gør, at vi kan være en pålidelig partner for logistikkunder inden for industri og handel.

Vi ser vores medarbejdere som iværksættere i virksomheden og tror på selvmotiveringen hos hver eneste person. Vi støtter dem via forskellige (og individuelt tilpassede) programmer i at øge deres tekniske kvalifikationer og personlige kompetencer og skaber derved et miljø, hvor alle teams kan samarbejde konstruktivt til glæde for vores kunder. Derfor er vi på udkig efter personer, som kan udvikle og implementere løsninger for at betjene deres kunder selvstændigt og på eget initiativ.

SAMMEN ER VI DACHSER

Det er mennesket, der er i rampelyset hos os. Af den grund karakteriseres vores virksomhedskultur af gensidig anerkendelse og samarbejde baseret på partnerskab. Dette omfatter også respekt for og tolerance af mennesker fra andre kulturer og deres skikke.

Alle, der arbejder hos os, er en del af en global familie fra den allerførste dag. Det betyder: Ethvert individ bidrager synligt og i væsentlig grad til vores succes. Uanset land og funktion. Denne atmosfære med gensidig respekt og anerkendelse, som fremmer resultater og effektivt, inspireret teamwork, er filosofien i vores virksomhed. Vi værdsætter medarbejdere, som udviser interesse for fremmede lande og kulturer, som respekterer medmenneskelighed og miljøet, og som sætter pris på muligheden for at arbejde uafhængigt, kreativt og med lydhørhed.