Carlsberg

Vil du være med til at skabe historie for en af Danmarks mest ikoniske virksomheder?

Hos Carlsberg er der plads til alle, og vi arbejder flittigt for at nå vores bæredygtighedsmålsætninger i vores ambitiøse program Together Towards ZERO!

Hos Carlsberg bliver du ikke blot en del af en verdensomspændende virksomhed, der har diversitet i højsædet, men også en del af den danske kulturarv. Carlsberg er repræsenteret på gader og stræder, stadions, restauranter, og når du rejser til de fjerneste afkroge af verden. Nu kan du være med til at skrive dig ind i vores næste kapitel ved at blive en del af holdet og sætte dine spor for Carlsbergs fremtid.

Carlsberg lastbiler

CARLSBERG – EN IDENTITET I SÆRKLASSE

Carlsberg-koncernen blev etableret tilbage i 1847 af brygger J.C. Jacobsen. Carlsberg var ikke navnet på vores grundlægger, men navnet på hans bryggeri. Han opkaldte bryggeriet efter sin søn Carl og Valby ’bjerg’, hvor bryggeriet blev bygget. Den dag i dag bestiger vi stadig bjerget på vores cykler.

Carlsberg er i dag et af verdens førende bryggerier med en bred øl-portefølje med anerkendte brands såsom Tuborg, Kronenbourg 1664 og Grimbergen – og andre lækre drikkevarer.

Vi er over 41.000 medarbejdere på verdensplan, og vores produkter sælges på mere end 150 markeder.

”Jeg synes, det helt særlige ved Carlsberg er, at man kommer hinanden ved. Der er et ekstremt tæt sammenhold, og man kæmper gerne ekstra hårdt for ens kolleger.”

Kristian Sengeløv
Head of Commercial Insights, Carlsberg Danmark

DINE KARRIEREMULIGHEDER HOS CARLBSERG

Carlsberg er en arbejdsplads med rum for alle – fra brygger og chauffør til salgskonsulent og marketingansvarlig. Hos Carlsberg bliver du en del af vores store familie, der deler passion og stolthed for at drive et af de stærkeste brands i verden - og vi stræber samtidig for at bidrage til en grønnere fremtid.

Hos Carlsberg får du gode udviklingsmuligheder, både nationalt og internationalt. Det betyder, at du altid har mulighed for at flytte dig i virksomheden – uanset om det er til en anden stilling, ved at blive leder eller fysisk til en af vores udenlandske afdelinger.

”Jeg elsker at arbejde i en stor global virksomhed! Alle kender Carlsberg, så jeg skal aldrig forklare, hvad min arbejdsplads laver - og så er det en helt fantastisk måde at netværke med hele verden. Samtidig er jeg superstolt af Carlsbergs historie, og den betydning min arbejdsplads har haft og fortsat har.”

Marie Rotne
IT Project Manager, Carlsberg Group

Kolleger i møde

CARLSBERG DANMARK & CARLSBERG GROUP

På vores hovedkontor på Valby Bakke, finder du både Carlsberg Danmark og Carlsberg Group.

I Carlsberg Danmark fokuserer vi på det danske marked, hvor vi repræsenterer den fulde værdikæde fra ølbrygning til distribution, salg og marketing.

I Carlsberg Group er vi hovedsagligt rettet mod de internationale markeder med et kommercielt fokus, hvor den globale strategi og vores ambitiøse bæredygtighedsprogram - Together Towards ZERO - er i højsædet.

”Jeg er glad for at arbejde i Carlsberg, fordi jeg bliver taget alvorligt, og der bliver lyttet til de forslag, jeg kommer med. Man føler sig hurtigt som en del af en stor familie, hvor alle hilser på hinanden.”

Tonni Herbøl
Chauffør, Carlsberg Danmark

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hver eneste dag stræber vi efter at blive bedre, end vi var i går. Derfor søger vi talentfulde kolleger, der trives på en arbejdsplads i konstant udvikling. Uanset hvor du arbejder i Carlsberg-koncernen, har du mulighed for at gøre en forskel for stærke globale brands med lokale rødder.

Skal du med være en del af holdet?