Teknos A/S

Gem
Teknos A/S
Group Regulatory Coordinator

Teknos A/S

You can be located in Finland, Denmark, Sweden, Poland or any of our European operating countries.

As our Group Regulatory Coordinator, you will lead Teknos Group Oy’s international and interdisciplinary projects in regulatory topics and support in the implementation of regulatory changes within Teknos. In this position, you will be part of the Group Environment Team in R&D, also cooperating closely with various stakeholders – internal and external partners and customers.

Daily tasks and responsibilities:

  • Leading selected projects related to chemicals regulatory topics and coordinating internationally with various stakeholders in e.g., R&D and IT
  • Implementing smaller and bigger changes e.g., customer letter alignment and Poison Center Notification
  • Acting as the Environmental Team lead in regulatory related IT rollouts
Teknos A/S
Gem
Teknos A/S
Produktionsmedarbejdere til fast daghold

Teknos A/S, Vamdrup

Ønsker du at blive en del af et hold, hvor vi i høj grad sætter pris på videndeling og sparring med hinanden og har et godt arbejdsmiljø med stor frihedsgrad og medindflydelse, så er dette måske det helt rigtige job for dig.

Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Vi er en af de førende leverandører til industrien og inden for bygningsmaling. Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder på at udvikle smarte, teknologisk avancerede løsninger, der beskytter og forlænger levetiden på alle typer af produkter.

Dine opgaver omfatter:

  • Daglig produktion af farve og lak
  • Kvalitetskontrol af producerede varer
  • Gennemføre korrigerende handlinger i tæt samarbejde med laboratoriet
Teknos A/S