Teknos A/S

Bliv en del af Teknos-familien!

Teknos er en af Europas førende producenter af industriel maling og en af de største familieejede virksomheder i Finland. I dag beskæftiger vi cirka 1.550 medarbejdere i mere end 20 lande i Europa, Kina, Indien og Malaysia, hvilket giver en meget international arbejdsatmosfære. Vores danske fabrik ligger i Vamdrup, sydvest for Kolding, og vi beskæftiger lokalt ca. 190 medarbejdere.

Innovation og bæredygtighed med kunderne i fokus

Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. I vores strategi fokuserer vi på kundeoplevelse, bæredygtighed, innovation, balance og vi stræber efter konstant at blive dygtigere. Hos Teknos har vi fokus på cirkulær økonomi, og vi arbejder på at udnytte ressourcerne bedst muligt. Hensyn til miljø og effektivitet i processerne danner grundlaget for nye produkter.

Åbenhed og kreativitet støtter ambitiøse vækstmål

Vi ønsker at tilbyde de bedste jobs i branchen til nuværende og fremtidige medarbejdere. Selvom vores vækstmål er ambitiøse, er det vigtigt for os at bevare vores unikke familieatmosfære i vores arbejdskultur. Dette manifesterer sig i en åben, fair og kreativ arbejdsplads, som skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø, hvor vi lytter til og værdsætter vores medarbejderes ideer.


Vision og drive med tanke på kommende generationer

Vi byder velkommen til medarbejdere, der vil vokse sammen med os. Medarbejdere, der har visioner og drive til at gøre virksomheden endnu bedre for de kommende generationer. Medarbejdere, der trives med forandringer og ikke er bange for at arbejde for at få tingene til at ske.

Den kemiske industri spiller en vigtig rolle i opbygningen af en bæredygtig fremtid. Vi håber, du ikke kun deler vores værdier om kreativitet, vedholdenhed og fairness, men også har et ønske om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. Kom og løs udfordringerne sammen med os!