Teknos A/S

Bliv en del af Teknos-familien!

Teknos er en af Europas førende producenter af industriel maling og en af de største familieejede virksomheder i Finland. I dag beskæftiger vi cirka 1.800 medarbejdere i mere end 20 lande i Europa, Kina, Indien, Malaysia og USA, hvilket giver en meget international arbejdsatmosfære. Vores danske fabrik ligger i Vamdrup, sydvest for Kolding, og vi beskæftiger lokalt ca. 200 medarbejdere.

Innovation og bæredygtighed med kunderne i fokus

Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. I vores strategi fokuserer vi på kundeoplevelse, bæredygtighed, innovation, balance og en kultur for konstant forbedring. Hos Teknos fremmer vi cirkulær økonomi, og vi stræber efter at udnytte ressourcerne bedst muligt. Miljøværdier og effektivitet er grundlaget for nye produkter.

Åbenhed og kreativitet støtter ambitiøse vækstmål

Vi ønsker at tilbyde de bedste jobs i branchen til nuværende og fremtidige medarbejdere. Selvom vores vækstmål er ambitiøse, er det vigtigt for os at bevare vores unikke familieatmosfære i vores arbejdskultur. Dette manifesterer sig i en åben, fair og kreativ arbejdsplads og udkrystalliserer sig i et godt arbejdsmiljø, hvor alle er lige. Vi lytter også til og værdsætter vores medarbejderes ideer.


Vision og drivkraft med tanke på kommende generationer

Vi byder velkommen til mennesker, der vil vokse med os. Mennesker, der har visioner og drivkraft til at gøre virksomheden endnu bedre for de kommende generationer. Mennesker, der nyder forandring og ikke er bange for at arbejde og få tingene til at ske.

Den kemiske industri spiller en vigtig rolle i opbygningen af en bæredygtig fremtid. Vi håber, du ikke kun deler vores værdier om kreativitet, vedholdenhed og retfærdighed, men også har et ønske om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. Bliv en del af væksten sammen med os!