Trehøje Døre A/S

Gem
Trehøje Døre A/S
Lagermedarbejder

Trehøje Døre A/S, Ørnhøj

Vi har travlt og har derfor brug for yderligere en dygtig lagermedarbejder i vores lagerteam. Her er tale om et job med alsidige arbejdsopgaver, hvor du vil blive en del af et ungt team, og hvor vi udfordrer status quo og sammen løfter i flok.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Opbygning af et Kanban-system
  • Varemodtagelse

Vi ser gerne, at du har en uddannelse som lager- og logistikoperatør eller anden relevant lageruddannelse.

Trehøje Døre A/S
Gem
AktivPersonale A/S Servicetekniker til vedligehold og fejlfinding

AktivPersonale A/S søger for Trehøje Døre A/S i Ørnhøj

Har du lyst til at bringe dine tekniske kompetencer i spil og har du lyst til at arbejde med fejlfinding og vedligehold af moderne og komplekse maskiner? Så er det netop dig vi søger til vores kunde Trehøje Døre A/S.

Du vil blive en del af en moderne produktionsvirksomhed, hvor det at være opdateret på nyeste og moderne maskiner er et must. Du vil få ansvaret for vedligehold af CNC-anlæg, robotter og andre maskiner indenfor træindustrien samt ansvaret for at planlægge, koordinere, servicere og vedligeholde maskinparken. Derudover vil du opleve stor medindflydelse på virksomhedens drift og fremtid i form af ledelsesansvar og fremtidige maskinindkøb. Du vil ydermere opleve en stilling med stort udviklingspotentiale, frihed under ansvar og attraktive lønvilkår, alt efter kvalifikationer.