Amcor Flexibles ApS

Amcor

Amcor er stolt af at være en af verdens førende emballagevirksomheder. Vores historie begynder i Australien, hvor Samuel Ramsden lagde grundstenen ved at etablere en papirmølle i Victoria. Siden da har Amcor gennemgået en bemærkelsesværdig transformation, hvor vi har udviklet os fra at fokusere på papir til at blive verdensførende inden for emballage.

Amcor Flexibles Horsens, en afgørende del af Amcor-koncernen, og spiller en betydningsfuld rolle i vores globale tilstedeværelse. Samlet beskæftiger Amcor Globalt ca. 44.000 dedikerede medarbejdere på 220 lokationer verden over. Lokalt har vores fabrik i Horsens en medarbejderstab på omkring 300 personer, der bidrager med både produktion og administration.

Vores rejse begyndte i 1897, da virksomheden blev grundlagt af Nicolai Raackmann som en grossistvirksomhed for papirprodukter, herunder papirposer til købmænd og bagere. I 1961 flyttede virksomheden fra centrum af Horsens til en nybygget facilitet på Hattingvej, som sidenhen er blevet udvidet flere gange og dækker nu imponerende 40.000 kvadratmeter.

Amcor Flexibles

Hos Amcor specialiserer vi os i fremstillingen af fleksible emballageløsninger, der imødekommer de specifikke behov inden for bl.a. fødevare-, medicinal- og tobaksindustrien. Fleksible emballagematerialer omfatter en række tynde film, der anvendes enten individuelt eller i laminerede former, hvor flere film er limet sammen. Vores ekspertise ligger i at udvikle særlige emballageløsninger på en række områder. Det kan f.eks. være indarbejdelsen af ventiler i vores kaffeemballage, hvilket sikrer, at kaffen bevarer sin friskhed uden at gå på kompromis med emballagens funktionalitet.

Vi arbejder aktivt og engageret mod vores høje bæredygtighedsmål med miljøvenlige løsninger. Så som at nedbringe udledning af drivhusgasser, nedbringe mængden af produktionsaffald. Dette gør vi blandt andet ved at være med helt i front på omstillingen fra traditionel plast til genanvendelig plast emballage.

Amcor Flexibles Horsens tilbyder en blanding af kolleger med forskellige erfaringsniveauer, hvilket skaber et dynamisk og livligt arbejdsmiljø. Vores medarbejdere nyder godt af en række faciliteter, herunder:

  • Kantine på stedet til daglige måltider
  • Lokation tæt på motorvejsafkørsel for nem adgang
  • Mulighed for træning eget fitnesscenter på matriklen
  • En aktiv og velfungerende personaleforening
  • Sundhedsforsikring

Kom og bliv en del af Amcor, og hjælp os med at levere enestående fleksible emballageløsninger, der imødekommer de unikke behov hos vores kunder.