BILA A/S

Gem
BILA A/S
Mekanisk Konstruktør

BILA A/S, Aalborg, Nykøbing Mors eller Herning

Vi søger tekniske stærke mekaniske konstruktører, som brænder for at designe produktionsudstyr med de nyeste robotløsninger og special maskiner.

Som mekanisk konstruktør bliver du projektlederens og projektteamets sparringspartner i udviklingen af den specifikke løsning af produktionsudstyr/special maskiner til industrien i Danmark og udlandet.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Opgavedefinition sammen med projektleder
  • Udvikle og designe produktionsudstyr/special maskiner til industrien i Danmark og udlandet
  • Udarbejde designspecifikationer og testplaner
BILA A/S
Gem
BILA A/S
El-konstruktør til spændende robotanlæg

BILA A/S, Nykøbing M

Vil du være med til at udvikle de el-tekniske løsninger i fuldautomatiske produktionsanlæg? Vi oplever stigende vækst og efterspørgsel på automationsløsninger og søger derfor en ny kollega til vores team i el-konstruktion.

Du bliver en del af El-teamet, som arbejder med konstruktion af el-diagrammer og styresystemer. Her bliver du sparringspartner for vores projektteams i forhold til design- og løsningsforslag. Vi har eget tavleværksted og el-montage, hvor du også bidrager med support og viden inden for dit fagområde.

BILA A/S
Gem
BILA A/S
Business Development Manager

BILA A/S, Randers

BILA Global Support søger i øjeblikket en Business Development Manager, som har mange års erfaring med at identificere, udarbejde og gennemføre udviklingsprojekter.

I BILA Group arbejder vi med automatiseringsløsninger og produktionsoptimering typisk ved hjælp af industri- og kollaborative robotter. Din rolle varierer fra at være rådgivende partner for Management-gruppen, men også for egne KA-kunder, og sikre implementering af standarder og processer. Konkret bliver dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bl.a.:

  • Projektledelse
  • Være drivkraften i udarbejdelse og gennemførelse af strategiske udviklingsprojekter
  • Gatekeeper på godkendelse af tilbud og kalkulationer
BILA A/S
Gem
BILA A/S
El-konstruktør (Junior) til spændende robotanlæg

BILA A/S, Nykøbing Mors

Vil du være med til at udvikle de el-tekniske løsninger i fuldautomatiske produktionsanlæg? Vi oplever stigende vækst og efterspørgsel på automationsløsninger, og søger derfor en ny kollega til vores team i el-konstruktion.

Du bliver en del af El-teamet, som arbejder med konstruktion af el-diagrammer og styresystemer. Her bliver du på sigt sparringspartner for vores projektteams i forhold til design- og løsningsforslag. Vi har eget tavleværksted og el-montage, hvor du også bidrager med support og viden indenfor dit fagområde.

Vores El-team består i dag af 3 El-konstruktører, og du kommer til at arbejde med projekter, der spænder fra enkle robotceller til komplekse produktionsanlæg med flere PLC-systemer. Alt sammen med det formål at udvikle de mest optimale produktionsløsninger til vores kunder med udgangspunkt i deres forretning.

BILA A/S
Gem
Projektleder
Hos BILA Service arbejder vi med automatiseringsløsninger og produktionsoptimering typisk ved hjælp af industri- og kollaborative robotter.
BILA A/S, Nykøbing M
BILA A/S
Indrykket: