Autorola A/S

Autorola er et international online auktionsselskab med køretøjer og med hovedkontor i Odense. Autorola blev etableret i 1996 af brødrene Grøftehauge og deres Far og er del af samme koncern, hvor også Autocom.dk indgår. Autorola ejes af Autorola Group Holding, som består af 17 datterselskaber. I Danmark hedder det online bilauktionssite Autocom.dk, mens det i udlandet hedder Autorola. 

Autorola Group består af tre overordnet forretningsområder:

Marketplace: Vores online bilauktion, som i Danmark bedst er kendt som Autocom eller Bilsalg. Dette er platformen, hvor biler på daglig basis handles. 

Solutions: Software omkring fleet monitoring med fokus på at optimere workflowet for kunden. 

INDICATA: At  træffe den rigtige beslutning kan være altafgørende for virksomheder. INDICATA forsøger at forbedre beslutningsgrundlaget for vores kunder, ved at indsamle data i en dynamisk branche. INDICATA er med til at sætte fokus på at prisfastsætte bilerne korrekt.

Autorola er en uformel og dynamisk arbejdsplads, hvor iværksætterånden er en del af vores DNA. Vi sidder i åbne kontorlandskaber og har en flad organisationstruktur, hvilket vil sige, at man altid er velkommen til at kigge forbi ledelsens kontor. Desuden laver vi en omskiftelig hverdag, hvilket giver gode muligheder for udvikling, indflydelse, og frihed under ansvar. 

Du kan læse mere om Autorola Group ved at følge dette link: http://www.autorolagroup.com/