Autorola A/S

Autorola er global markedsleder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring.

Med hovedsæde i Danmark beskæftiger vi over 700 medarbejdere globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien-Stillehavsområdet og Mellemøsten.

Autorola blev grundlagt i 1996 af brødrene Grøftehauge og deres far og er en del af samme koncern, som også omfatter Autocom.dk. Autorola ejes af Autorola Group Holding, som indbefatter vores datterselskaber, hvor Peter Grøftehauge fortsat bestyrer posten som CEO.
I Danmark opererer vores online bilauktionssite under navnet Autocom.dk, mens det internationalt hedder Autorola Marketplace.

Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder:

Autorola Marketplace – Vores internationale online auktionsplatform med over 70.000 professionelle købere fra 31 lande. Autorola tilbyder en bred vifte af remarketingtjenester - transport, opbevaring, modtagelse, bilvask, fotostudie, parkering, fakturering og eksportbehandling.

Autorola Solutions – Flådestyring og workflow management software er en del af Autorolas DNA. Autorolas Fleet Monitor er en centraliseret flådestyrings-, inspektions- og vurderingsplatform, der giver flådeejere mulighed for effektivt at administrere og centralisere processer. Den fungerer problemfrit sammen med flådeoperatørens back office system.

INDICATA – Business intelligence og analyseplatform, der giver bilproducenter, forhandlere, leasingvirksomheder og flådeoperatører mulighed for at bruge databaserede indsigter til at vækste deres aktiviteter inden for brugte køretøjer.

Hos Autorola får du muligheden for at arbejde i en international og hurtigt voksende virksomhed, der samarbejder med nogle af verdens stærkeste brands inden for bilindustrien. Autorola er en dynamisk arbejdsplads, hvor iværksætterånden er en integreret del af vores kultur. Vi har et åbent kontormiljø, der kendetegnes af en uformel og afslappet kommunikation. Den gode omgang med vores kollegaer er desuden alfa og omega, hvor vi samles til frokost, om bordtennisbordet, til fredagsbar, til padel, sommerfest, julefrokost mm.

Medarbejdernes udvikling prioriteres højt, hvor vi vægter både uddannelse, personlig udvikling, indflydelse og frihed under ansvar. Vi forstår vigtigheden af at opretholde en sund balance mellem arbejde og fritid og sikrer, at vores medarbejdere ikke udsættes for unødigt arbejdspres. Vi tror på at skabe et miljø, hvor opgaver kan løses fornuftigt med passende tidsrammer.

Du kan læse mere om Autorola Group ved at følge dette link: http://www.autorolagroup.com/