Jysk Energi

Vi er en forbrugerejet energikoncern stiftet i 1923 med hovedsæde i Holstebro og med stærke rødder i den vestjyske region. Jysk Energi er omdrejningspunkt for den stigende elektrificering og digitalisering af det danske samfund. Vores vision er, at vi sikrer en stærk energi-, tele- og forsyningsvirksomhed forankret i Vestjylland.

Vores forretningsområder er indenfor forsyning af el og fibernet, elsalg til privat og erhverv samt salg af teknisk service indenfor højspænding. Vi er en aktiv del af den grønne omstilling med løsninger inden for vedvarende energi, idet vi udvikler og investerer i projekter blandt andet indenfor biogas, solceller og vindmøller.

I vores årsrapport kan du læse om vores store fokus på FN’s verdensmål og vores bekymring for den globale opvarmning. EU’s ESG (Environmental Social Governence) regulativer implementerer vi løbende bl.a. for at nedbringe virksomhedens CO2 aftryk. Jysk Energis egenkapital på ca. 1,8 mia. kr. giver os på alle måder økonomisk styrke og handlefrihed.

Medarbejderne er Jysk Energis vigtigste aktiv. Derfor har vi et stort fokus på medarbejdernes trivsel, kompetencer og udvikling – både for nye men også eksisterende medarbejdere.

Hos Jysk Energi skaber vi trivsel og jobglæde gennem samarbejde, god stemning og faglige udviklingsmuligheder.

Gode relationer mellem kolleger understøtter vi med personlig udvikling og indsigt.

Samarbejdet i teams fremmer vi med at skabe forståelse for de dynamikker, der er i spil, når mennesker på hver deres måde bidrager til virksomhedens bedste. Vi har desuden etableret et fælles sprog om adfærd ved aktiv brug af DISC.

Vi vægter faglighed meget højt. Men mangler du en enkelt kompetence eller føler du dig usikker på en opgave, så husk på, at det som regel kan læres hen ad vejen. Med dig får vi måske en medarbejder, som ikke alene brænder for sit job, men også bringer unik erfaring og et friskt syn på opgaven med nye perspektiver og en alternativ opgaveløsning. Det er op til dig at hjælpe os med at forstå, hvorfor netop du er det rette match.

Hos Jysk Energi er diversitet og retfærdighed også i fokus. Vi stræber efter at skabe inkluderende arbejdsfællesskaber, hvor der ikke skeles til alder, etnicitet eller køn, for vi ønsker mangfoldighed og trivsel. Derfor er alle ansøgninger velkomne.

”Fine ord”, tænker du måske men send os en ansøgning – det kan være dit første skridt i retning af at finde ud af, at vi sætter handling bag ordene.

Du er altid velkommen til at kontakte vores HR-chef for at høre mere om ledige stillinger, virksomheden og andet, som du ikke har kunnet finde svar på her på jyskenergi.dk.