Labflex A/S

177 følgere

Labflex A/S som arbejdsplads

22 evalueringer, 5 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Labflex A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Labflex A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Labflex A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for innovative og kundetilpassede indretningsløsninger til laboratorier i industrien, på tekniske skoler og universiteter samt til forsknings- og hospitalssektoren.

I mere end 50 år har Labflex sat standarden inden for design og funktionalitet i laboratoriet. Labflex er en troværdig og kvalitetsbevidst sparringspartner, når det gælder laboratorieindretninger lokalt og internationalt. Fleksibilitet og brugerinnovation er kendetegnet for alle Labflex løsninger.

Labflex ønsker at være en samarbejdspartner, der sætter nye standarder indenfor funktionelle og kundeoptimerede løsninger og hvor høj sikkerhed og arbejdsmiljø er i fokus.

Labflex A/S er Skandinaviens største koncern indenfor fremstilling af inventar til laboratorie-, industri- og uddannelsessektoren. Virksomhedens viden er samlet i to kompetencecentre: Laboratorier og Uddannelse. Alle Labflex’ møbler produceres i Danmark. Labflex - er et danskejet familieselskab.

Labflex har kontorer i Herlev, Skive og Tilst.

 

Annoncestatistik for Labflex A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Labflex A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Labflex A/S
Hjortevej 3
7800 Skive
Tlf.: 8747 2700
http://www.labflex.com

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Labflex A/S? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.