Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS

Knorr-Bremse – en global drivkraft bag innovative og bæredygtige systemløsninger

Knorr-Bremse Rail Systems Denmark, med ca. 450 medarbejdere, er den danske enhed af tyske Knorr-Bremse AG-koncernen. Vi er markedsledende inden for avancerede og bæredygtige systemløsninger til tog ift. fx bremsesystemer, dørsystemer og meget mere, der gør transporten mere mobil, pålidelig og effektiv.

Globalt er Knorr-Bremse repræsenteret i mere end 30 lande på 100 lokationer med ca. 30.000 medarbejdere.

”Du kan mærke, at vi er en innovativ og bæredygtig virksomhed, da vores medarbejdere er meget passionerede og sætter nye ideer, videndeling og samarbejde i centrum. Og så har vi en virksomhedskultur, hvor alle kan vokse både professionelt og personligt, og alle har en reel indflydelse på virksomhedens succes,” fortæller HR Coordinator, Anita Søndergaard.

Mand ved maskine

Knorr-Bremse satser på medarbejderudvikling, diversitet og mangfoldighed

Vores medarbejdere er vores motor, der driver os fremad. Vi sørger for at smøre motoren med fremragende arbejdsforhold såsom muligheder for personlig og professionel udvikling. Derfor investerer vi i vores medarbejderes efteruddannelse for at sikre, at de er klar til Knorr-Bremses fremtidige udfordringer.

I lyset af Knorr-Bremses transformation og vækstrejse har vi et stort behov for at tiltrække nye medarbejdere. Her tænker vi i diversitet og mangfoldighed, og vi sigter derfor efter at tiltrække fremtidige kandidater, der har forskellige kompetencer og baggrunde – da det vil være med til at styrke vores evne til at udvikle banebrydende løsninger, der imødekommer de komplekse krav fra nutidens og fremtidens transportsektor.

Vores værdisæt – vores kompas

Vores værdier fungerer som et kompas, der guider os gennem alle aspekter af vores forretning samt den måde vi behandler vores kolleger, partnere og samfundet på. Knorr-Bremses værdier er: Pålidelighed, iværksætterånd, teknologisk ekspertise, lidenskab og ansvarlighed.

Værdierne er integreret i alt, hvad vi gør, og de guider os i vores daglige beslutninger og sørger for, at vi altid bevæger os i den rigtige retning – mod vores mål og visioner. Samtidig skaber værdierne en fælles forståelse af, hvad der er vigtigt for os som organisation. Kort sagt er vores værdier hjørnestenene i alt, hvad vi gør. De er ikke blot ord, men en levende del af vores daglige arbejdsliv.