Eltel Networks A/S

Vær med til at sikre livslinjerne i det moderne samfund

Er du klar til en hverdag, hvor du bliver udfordret, tænker stort, arbejder på tværs af afdelinger og griner sammen med de bedste kolleger? Hos os kan du gå hjem hver dag med en fantastisk følelse, for du har været med til at bygge og bevare de forbindelser, der binder hele Danmark sammen.

Vi bygger. Vi tilslutter. Vi vedligeholder

Vi leverer elektricitet og IT-løsninger til både offentlige og private organisationer på tværs af Nordeuropa – og det er vi de førende inden for. Du har sikkert allerede stødt på logoet på én af vores biler. For vi arbejder nemlig på nogle af de helt store projekter i hele Danmark.

Vi bygger blandt andet højspændingsanlæg, vi sikrer hurtigt fibernet, og vi sørger for, at du altid har en stabil mobildækning. Derudover holder vores Network Operation Center et vågent beredskab døgnet rundt og er altid klar til at rykke ud med kort varsel, når en forbindelse bliver brudt.

Sikkerhed er hjørnestenen i vores kultur. Vi arbejder sikkert – ellers arbejder vi slet ikke.

Eltel – kort fortalt:

Over 500 biler med Eltel Networks logo kører i hele Danmark.

Vi dækker hele Danmark og har kontorer i Herlev, Odense, Vejle, Ringsted, Aalborg og Harlev ved Aarhus.

Vi beskæftiger over 700 engagerede og dygtige ansatte.

Vær med til at sætte retningen

Vi er en virksomhed i konstant bevægelse. Det er noget, du vil komme til at mærke, for vi har altid et nyt og spændende projekt i pipelinen. Derfor vægter vi samarbejde på tværs af vores mange afdelinger meget højt, og uanset om du arbejder på kontor eller er ude i arbejdstøjet, så bruger vi hinandens kompetencer.

Et arbejde, du kan være stolt af

Som vores medarbejder er du med til at opretholde og sikre et moderne og velfungerende samfund. Vores arbejde er nemlig med til at sikre helt basale funktioner, såsom et sundt kommunikationsnetværk og strøm i bygninger og på gader.