Eltel Networks A/S

Vær med til at sikre livslinjerne i det moderne samfund

Er du klar til en hverdag, hvor du bliver udfordret, tænker stort, arbejder på tværs af afdelinger og griner sammen med de bedste kolleger? Hos os kan du gå hjem hver dag med en fantastisk følelse, for du har været med til at bygge og bevare de forbindelser, der binder hele Danmark sammen.

Vi bygger. Vi tilslutter. Vi vedligeholder

Vi leverer innovative infrastrukturløsninger til både offentlige og private kunder på tværs af Nordeuropa – og det er vi de førende indenfor.

Du har sikkert allerede stødt på logoet på én af vores biler. For vi arbejder nemlig på nogle af de helt store projekter i hele Danmark.

Vi bygger blandt andet højspændingsanlæg, vi sikrer hurtigt fibernet, og udruller 5G, så du altid har en stabil mobildækning.

Derudover holder vores Network Operation Center et vågent beredskab døgnet rundt og er altid klar til at rykke ud med kort varsel, når en forbindelse bliver brudt.

Med ca. 400 udekørende teknikere i Danmark sørger vi for, at vores kunder er forsynet med de forbindelser, som er nødvendige for at få samfundet til at fungere. Vores vigtigste motto er "Hos Eltel arbejder vi sikkert, ellers arbejder vi ikke".

Eltel – kort fortalt:

  • Over 300 biler med Eltel Networks logo kører i hele Danmark.
  • Vi dækker hele Danmark og har kontorer i Herlev, Odense, Vejle og Harlev ved Aarhus.
  • Vi beskæftiger over 500 engagerede og dygtige ansatte.
  • Vi har siden 2015 været børsnoteret på Nasdaq Stockholm.
Mand der arbejder

Vær med til at sætte retningen

Vi er en virksomhed i konstant bevægelse. Det er noget, du vil komme til at mærke, for vi har altid et nyt og spændende projekt i pipelinen. Derfor vægter vi samarbejde på tværs af vores mange afdelinger meget højt, og uanset om du arbejder på kontor eller er ude i arbejdstøjet, så bruger vi hinandens kompetencer.

Et arbejde, du kan være stolt af

Som vores medarbejder er du med til at opretholde og sikre et moderne og velfungerende samfund.

"Hos os får du gode kolleger. Kolleger, som du kan have det sjovt sammen med. Både i det daglige og til julefrokost, sommerfest, fredagsbarer og DHL-stafetten."- Helene Yding Grusgaard, projektleder

"Det er jo bare fedt at arbejde på projekter, som du stolt kan pege på og sige til dine børn, at det dér har far her været med til at bygge."- Jacob Romeyke, elektriker

Fra alvor til sjov – vi holder sammen

Vi har vores helt egen tone, som du både hører inde på kontorerne og udenfor på byggepladserne. Det er en tone, som emmer af gensidig respekt og masser af humor.

Hvad er vores værdier?

  • Vi skaber muligheder - Vi tror på, at udfordringer og muligheder går hånd i hånd
  • Vi er professionelle - Vi er proaktive og søger altid den bedste løsning for vores kunder
  • Vi værner om livet - Vi er ansvarlige over for vores bidrag til samfundet og klimaet
  • Vi samler vores kompetencer - Vores samarbejder bygger på respekt og interesse

Lyder Eltel som et godt match for dig?

Er du klar på at udfordre dig selv og udvikle dig i godt selskab med dine kolleger? Læs mere på vores hjemmeside, og send os en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!