Andel Lumen

Vær med til at forme fremtiden

I Andel Lumen er vi over 100 specialister, der ikke blot dagdrømmer om en grønnere fremtid – vi bygger den. Vi sørger for, at lamperne lyser i parkerne, på gaden og i sportsanlægget, og så er vi med til at etablere solceller, ladestandere og vindmøller i hele Danmark.

Fremtiden kalder på nye løsninger, hvor vi bruger energien og ressourcerne smart. Derfor arbejder vi for at omsætte data og viden, så vi fx kan styre gadelamper, optimere affaldstømning og informere borgere om luftkvalitet eller ledige p-pladser. Kort sagt, skaber vi gode og brugervenlige værktøjer i vores arbejde – og smarte energiløsninger, som vi kan tilbyde både borgere og kunder.

Et fællesskab spundet af tillid

Uanset om du arbejder under åben himmel eller på kontor, trækker dit arbejde tråde til vores fælles ambition om at bidrage til den grønne omstilling. Ingen står alene – for du bliver en del af en arbejdsplads, der summer af samarbejde, fællesskab og ikke mindst god energi.

Her har vi hverken bonede gulve, dresscode eller forventninger om overarbejde. I stedet har vi et arbejdsmiljø, der er nærværende, fleksibelt og helt nede på jorden. Vi værner nemlig om et frit arbejdsliv, hvor du kan vælge til, vælge fra og skabe den hverdag, der fungerer for dig.


”Jeg tilpasser og prioriterer selv min arbejdstid. Så er der plads til at være sammen med familien – uden at gå på kompromis med karrieren”
– Anders, projektleder.

En strøm af udviklingsveje

Når du starter hos os, har vi altid det lavpraktiske på plads – det gælder alt fra værktøj og IT til tøj og bil, som står klar til dig fra dag ét. I den første tid har du en god kollega, der sørger for, at du bliver sat ind i alt, du skal vide. Desuden får du en grundig introduktion til Andel som koncern sammen med andre nye kolleger.

Samtidig får du mulighed for at udforske mange forskellige udviklingsveje. Vi har fx belysningsteknikere, som i dag er projektledere – og kontorelever, der i dag sælger energiløsninger. Uanset hvilken retning, du drømmer om at gå, så finder vi den udviklingsvej, der passer til netop dig.


”Jeg kom med noget erfaring, og fra dag ét var der tillid til mine evner. Jeg er allerede med til at udvikle processerne inden for mit område, og det er superinteressant”
– Katrine, skadesagsbehandler.


Du kan læse mere om det fællesskab, du bliver en del af, lige her