Eventyrsport

Gem
Eventyrsport
Branchens bedste deltidssælger!

Eventyrsport, Slagelse

Du er ambitiøs og fuld af eventyr. Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på vores fælles succes. Det at nå dine mål og være en vinder er dit brændstof.

Vi søger efter branchens bedste deltidssælger, som kan arbejde i hverdagene og weekenderne til vores butik i Slagelse. Timeantallet pr. uge vil være mellem 7-20 timer. Vi skal bruge dig hurtigst muligt.

Du får:

  • En spændende hverdag med stor selvstændighed og fart på
  • Topmotiverede kollegaer
  • Stor frihed til at skabe din egen succes
Eventyrsport
Gem
Eventyrsport
Vil du med på et tempofyldt eventyr hos Eventyrsport Runningstore i Aarhus?

Eventyrsport

Eventyrsport er en succesfuld, landsdækkende og moderne virksomhed i vækst og med 15 afdelinger, hvor en af vores afdelinger nu søger nye medarbejdere til en fuldtidsstilling. Eventyrsport Runningstore er Eventyrsport flagskib inden for løb. Vi mangler en ny medarbejder, der kan formidle sin passion til både førstegangsløberen, den erfarne ultraløber og alt derimellem, som besøger vores butik.

Vi er eksperter i vores udstyr og mangler dig som dygtig butikssælger, der kan hjælpe os med at skabe endnu bedre kundeoplevelser, optimere butikken og fortsætte den rejse, vi er på. Banker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Hos Eventyrsport er der en flad struktur og højt til loftet.

Eventyrsport
Gem
Eventyrsport
Branchens bedste fuldtidssælger med passion for løb og outdoor!

Eventyrsport, Kolding

Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på vores fælles succes. Du bliver ikke skræmt af de daglige rutiner. Du elsker kunder, er ambitiøs og fuld af eventyr. Vi søger en ny fuldtidssælger til vores butik i Kolding med start fra 1. marts.

Vores butik i Kolding er på over 900 m2., hvor den indeholder et bredt sortiment inden for løb og outdoor. Butikken mangler en ankerperson, som kan være med til at positionere butikken som byens bedste løbebutik. Det er derfor vigtigt, at din hovedinteresse er løb, og at du har lyst til at formidle din passion videre til kunderne.

Vigtigst af alt, så leder vi efter personer, som brænder for detail og elsker at gøre en forskel for kunden, så eventyret allerede starter, når kunden træder ind i butikken.

Eventyrsport