Eventyrsport

Vil du med på eventyr?

Eventyrsport er en succesfuld, landsdækkende og moderne virksomhed i vækst, der er på vej mod nye højder. Sortimentet omfatter alt indenfor beklædning, fodtøj og udstyr indenfor outdoor og løb. Se desuden på www.eventyrsport.dk.

Hos Eventyrsport brænder vi alle for det aktive frilufts-eventyr – vi elsker det selv og elsker at hjælpe vores kunder på vej til deres!

Kunne du tænke dig at komme med på rejsen?
Som outdoorkæde er det selvfølgelig vigtigt for os at værne om naturen og miljøet, som vi om nogen elsker så højt, og derfor har vi stort fokus på bæredygtighed i virksomhedens drift og de produkter, vi sælger.

Medarbejder sidder på hug foran kunde og hjælper med at finde de rigtige sko

Når passion bliver til karriere

Er der noget bedre end at få lov at nørde og fordybe sig i noget, man holder af? Er der noget bedre end at arbejde med sin passion og få lov at videreformidle sin viden til andre?

Det gør vi hos Eventyrsport – og så er det sjovt at gå på arbejde!

Hvis du, ligesom vi, brænder for friluftsliv, sport og motion og en aktiv livsstil, har du alle muligheder for at gøre din passion til din karriere hos os!

Vi har en flad struktur og højt til loftet - alle bliver set og hørt. Engagement og flittighed bliver bemærket og belønnet, og der er gode interne udviklingsmuligheder i vores virksomhed med mange butikker, moderne webshop, kundeservice og et hovedkontor med mange forskellige afdelinger. Alle kompetencer værdsættes og bruges på bedst mulig vis til glæde og gavn for dig og os.

Fællesskabet

Hos Eventyrsport elsker vi fællesskabet om den passion, vi deler. Og det mærkes hver dag på jobbet og i fritiden.

Nogle af os elsker at sidde ved lejrbålet, andre at vandre stierne tynde og andre igen snører løbeskoene – og så inspirerer vi hinanden så meget, at vi efterhånden alle elsker alle dele af det aktive friluftsliv!

Vi værner om et solidt sammenhold og passer på hinanden. Fokus er på en stærk kultur kendetegnet af teamorientering, kundetilfredshed, passion og stolthed omkring vores produkter og kunderådgivning.

Fremtidsmuligheder
Går du og drømmer om en dag at bestyre din egen butik eller på anden måde avancere indenfor virksomheden, har du alle muligheder hos Eventyrsport.

Vi taler sammen og finder løbende de bedste muligheder for din videreudvikling.

Vi vokser hele tiden, og med vores nuværende butikker, store webshop og omfattende sortiment, er der optimale forudsætninger for en spændende jobfremtid indenfor outdoor og løb i detail-branchen!