OK a.m.b.a.

Mere end OK

OK er meget mere end 750 tankstationer og sjove reklamer på TV.

Vi er et hold på over 600 medarbejdere. IT-udviklere, sælgere, chauffører, produktspecialister, studerende, projektledere, grafikere, controllere, bygningsingeniører og mange flere. Hver dag spiller vi sammen for at levere den allerbedste kundeoplevelse. Vi sætter baren højt, og det er også derfor, vi kan prale af at være en af landets bedste arbejdspladser.

OK er et energiselskab

I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring. Engang solgte vi kul, nu er vi med på rejsen mod fremtidens energiformer.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter til erhverv, industri, landbrug, det offentlige og private og har altid leveret den energi, danskerne har brug for. Det har vi tænkt os at blive ved med.

Vil du med på vores hold?

Når du arbejder i OK, bliver du en del af et hold. Uden din og dine kollegers indsats lykkes vi ikke. Vi har stærke værdier. Det er vi stolte af, og det vil du hurtigt mærke, når du er her. Både indbyrdes som kolleger men også i vores måde at drive forretning på, og over for vores kunder, som i øvrigt også er vores medejere.

Andelstanken er en del af vores DNA

OK har altid været et andelsselskab. En stor del af vores historie bygger på at gå sammen om at løse en opgave for vores fælles bedste. Det tror vi faktisk ligger til grund for den succes, vi har i dag. I OK er der er ikke langt fra ord til handling. Vi vækster som aldrig før, og har et af Danmarks stærkeste brands. Alt sammen til glæde for vores kunder, medarbejdere og det lokale foreningsliv.

Vil du vide mere om OK?