OK a.m.b.a.

Karriere hos OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove TV-reklamer.

Vi er et hold på knap 1000 medarbejdere. IT-udviklere, sælgere, chauffører, produktspecialister, studerende, projektledere, grafikere, controllere, bygningsingeniører og mange flere. Hver dag spiller vi sammen for at levere den allerbedste kundeoplevelse og opfylde danskernes energibehov - i dag og i fremtiden.

Her er plads til både fleksibilitet og udfordringer. Og vil du have ansvar og kompetence, så får du det - uanset hvilken type stilling, du søger.

"I OK sætter vi barren højt, men det er også derfor, det er fedt at arbejde i vores virksomhed."

Fokus på fremtidens energiformer og digitale løsninger

I OK har vi leveret energi til danskerne i mere end 100 år. Og vi er dygtige til at omstille os. Igennem tiden har vi nemlig udviklet os fra at være et benzin- og olieselskab til i dag også at levere bl.a. varmepumper, grøn strøm og ladestandere til både private og erhvervslivet.

Vi har også selv udviklet OK-appen, som mere end 350.000 danskere har downloadet og bruger til at tanke, vaske, parkere og oplade bilen med. Vi har nemlig altid fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod alternative energiformer og fremtidens digitale løsninger.

Vil du med på holdet?

Når du arbejder i OK, bliver du en del af et hold. Uden din og dine kollegers indsats lykkes vi ikke. Vi har stærke værdier. Det er vi stolte af, og det vil du hurtigt mærke, når du er her. Både indbyrdes som kolleger men også i vores måde at drive forretning på, og over for vores kunder, som i øvrigt også er vores medejere.

Andelstanken er en del af vores DNA OK har altid været et andelsselskab. En stor del af vores historie bygger på at gå sammen om at løse en opgave for vores fælles bedste. Det tror vi faktisk ligger til grund for den succes, vi har i dag. I OK er der er ikke langt fra ord til handling. Vi vækster som aldrig før, og har et af Danmarks stærkeste brands. Alt sammen til glæde for vores kunder, medarbejdere og det lokale foreningsliv.