Andel Holding A/S

Bliv en del af energien i Andel

Vil du bidrage til en fremtid, hvor vi reducerer CO2 og sparer på energien i Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern?

Kan du se potentialet i at arbejde hos en af de allerstørste aktører på det skandinaviske marked, som kæmper for endnu mere grøn energi nu og i fremtiden?

Vil du have en hverdag, hvor du er med til at påvirke og skabe spændende samfundsnyttige projekter – vi investerer i nye energiløsninger fx via projekter som, havvindmølle-parker og energilagring i sten, som i sidste ende er til gavn og glæde for dig og alle vores mange kunder i hele Danmark?

Vi er Danmarks ledende andelsejede producent af vedvarende energi. Allerede nu leverer vores havvindmøller strøm, der svarer til det årlige forbrug for 200.000 husstande. Det kæmper vi for at levere mere af.

”Jeg bliver altid glad, når jeg møder ind på arbejde – der er bare en god summen. Jeg tror, det er, fordi vi arbejder i en god koncern, hvor vi er en del af vores grønne vision for fremtiden. Og så er der plads til lige netop dig og den vej, du har lyst til, at din karriere skal gå,”

fortæller business associate Jakob.
Andel Holding

Vi skaber energi til at leve livet – en koncern med formål

Vores holdning til energi er vedvarende.

Vi skaber velfærd og vækst regionalt og i samfundet med vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger. Og vi investerer visionært i fibernet, vindmøller, smarte energiløsninger og ladeinfrastruktur til elbiler.

Kort fortalt arbejder du og dine kommende 1700 kollegaer for CO2-reduktion og digital lighed til gavn for de kommende generationer.

Andel Holding

”Jeg søgte et job med mening og gode muligheder for at skrive nye kompetencer på mit CV. Og det kan jeg her. Der er masser af muligheder i så stor en koncern. Og i sidste ende bidrager vores arbejde til mere grøn energi – det er noget der giver mening for mig”

fortæller HR-konsulent Lotte Skov.

Gennem din udvikling kommer vores resultater

For os hænger udvikling og fremtid sammen, også når det gælder din fremtid som medarbejder. Det være sig både din personlige og din faglige udvikling. Vi har derfor i hverdagen et stort fokus på at udvikle dig og dine kollegaer ved at se efter nye muligheder, nye ansvarsområder eller skabe specialistviden. Vi ved at din udvikling er med til at skabe bedre resultater på lang sigt for os alle.

Derfor vil du løbende få sparring med din leder om opgaver og de mange veje i koncernen. Herudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke, forsikringsordning, fleksible arbejdstider, hjemmearbejdsplads, betalt mobiltelefon og internetadgang samt adgang til motionsrum.

Andel Holding

Fællesskab, Fremdrift og Fremsyn

De tre F’er er vores pejlemærker. Det er dem, som du og dine kolleger lever hver dag.

Det er når mennesker mødes i fællesskab, at den særlige energi opstår – energi til at tænke anderledes, drømme større og skabe nyt.

Andel – vi er på en rejse. Vil du med?