Andel Holding A/S

Vi deler ud af den gode energi

I Andel leverer vi fibernet til 250.000 husstande, og 40 % af den danske strøm går gennem vores netselskaber. Dermed er vi en del af mange danskeres hverdag – og de er en del af vores. Vi er nemlig ejet af vores andelshavere, som har repræsentanter med ved bordet, når vi udvælger fremtidens grønne investeringer.

I 2020 fusionerede vi med SEAS-NVE, Eniig og dele af Ørsted og blev til det Andel, du kender i dag. Vi er altså en ung organisation med en lang historie. Og vi har den økonomiske ballast til at gå nye, grønne veje i en branche, der skal genopfinde sig selv. Det er den rejse, du bliver en del af hos os.

Smilende mand med mobil til øret står udenfor under et træ

Vi har store grønne ambitioner – selv ledelsen er bæredygtig

Du kommer ind på et tidspunkt, hvor vi aldrig har været grønnere. Og i de kommende år vil vi investere et 2-cifret milliardbeløb i alt fra havvindmøller til energilagring og robotter. Alt sammen tiltag, der vil styrke den grønne omstilling.

I en tid, hvor vi afsøger nye veje, er der nogen, der må gå forrest. Men vores ledere kan mere end det. Gennem vores eget lederskabsprogram lærer de at skabe fællesskaber, der er drevet af mening, tillid og engagement. Det skaber de bæredygtige relationer, der får hverdagen til at fungere.

Reel omtanke for din hverdag og den du er

Du kommer altså ikke til at stå stille hos os, for vi udvikler os hele tiden. Hvad vi til gengæld lover at bevare, er vores kultur. For her er omsorgen reel, og sparringen er lige så skarp, som tonen er god.

”Vi har en særlig varme imellem os, hvor folk smiler og nikker, også til dem, de ikke kender så godt. Den grad af anerkendelse har jeg ikke følt andre steder.” – Troels, product owner

Vi indretter os efter det liv, du lever, når du starter os hos. Har du evnerne og ambitionerne, kan du derfor geare op i karrieren. Men også ned. Og så har vi tillid til, at du sagtens kan administrere både at arbejde hjemme 2-3 dage om ugen og tage møder på farten.

Vil du lære os endnu bedre at kende? Så læs mere på vores karriereside.