Nexel A/S

Garant for en sikker elforsyning og en grønnere fremtid

Det er os, der rykker ud, når strømmen går i Østdanmark. Som leverandør til netselskaberne Cerius og Radius passer vi på 44.000 km elnet – hvilket er 4.000 km længere end jordens omkreds.

I Nexel handler det ikke bare om at drifte elnettet i dag og i morgen. Det handler om vores fælles fremtid. For vi er med til at bane vejen for, at Danmark kan nå sine ambitioner for et mere bæredygtigt samfund, når vi vedligeholder og udvider elnettet, så det kan klare efterspørgslen på fx elbiler og varmepumper.

Nexel

Vi er fællesskabet, der holder liv i kabelskabene

Du får 500 kolleger, som på tværs af faglige baggrunde står sammen om vores mission. Vi er stolte af, at vi holder oppetiden på 99,99 %. Det kan vi kun, fordi vi er dygtige til det, vi laver, og ikke mindst fordi vi står sammen om det.

Hos os bliver du en del af et fagligt fællesskab baseret på tillid. Uanset hvad du bidrager med, kommer vi til at lytte til dig. Vi har hinandens ryg og bruger hinandens viden, så vi sammen kan leve op til det store ansvar, det er sikre strøm i kontakterne for 2,5 millioner elforbrugere.

”Jeg er havnet det bedste sted i Danmark. Det er jeg ikke i tvivl om. Her har vi et powermaskineri, der bare kører, og vi har overskud til at være der for hinanden.” Torben Skyttebo, projektingeniør.

Alle kan lære, og alle har ret til en fleksibel arbejdsdag

Som du nok kan fornemme, er faglighed vigtigt for os. Men vi forventer ikke, at du kan det hele fra start. Vi ved, at det kræver specialviden at arbejde med højspænding og elnet. Derfor klæder vi dig løbende fagligt på med relevante kurser og videreuddannelse. Også for din og dine kollegers sikkerheds skyld.

Ligesom vi har tiltro til, at alle kan lære nyt, stoler vi på, at den enkelte kollega selv kan administrere sin tid. Derfor får du gode muligheder for hjemmearbejde, når det giver mening, og en høj grad af selvbestemmelse i din hverdag.

Er du blevet nysgerrig efter at lære os bedre at kende? Klik dig ind på vores karriereside her.