Edlund A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Lang og stærk historie hvor komplicerede løsninger er leveret til kunderne som herefter har det i produktion i mange år. Backbone kode oprindeligt meget velskrevet De grupper jeg har arbejdet i, har haft godt samarbejde og positiv ånd. God løn og arbejdsforhold med flekstid og mulighed for hjemmearbejde.

Negativ kommentar

Historisk dårlig teknisk ledelse, som udskiftes ofte og svinger fra utrolig gammeldags til helt fraværende. Massivt bureaukrati, hvor selv presserende beslutninger kan tage fra 6-24 måneder om at blive taget. Hvilket resulterer i projekter der bliver forsinket i årevis. Er officielt et selvstændigt firma, men er reelt en afdeling i KMD. Alt udvikling er ved at blive flytte til Polen, så karrieremulighederne som udvikler er væk.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er en stærk historie i Edlund og alle der har været der længe føler den. Der er også en stærk kultur i Edlund. Den gennemsnitlige uddannelseslængde er meget høj, hvilket giver et unikt og interessant miljø at arbejde i. gode kolleger, gode vilkår, gode omgivelser

Negativ kommentar

Ledelsen har siden Edlund blev overtaget af KMD, kæmpet med at få Edlunds ret unikke profil til at passe ind i KMDs univers, og det betyder at en masse beslutninger, som træffes på KMD niveau, passer meget dårligt ind i kulturen og dette har en ødelæggende effekt for motivationen og følelsen af at være noget særligt, som har kendetegnet Edlund. der er ofte en dårlig stemning af endnu et tiltag i den forkerte retning.