Lineage

Lineage - Et arbejde der gør en forskel

Hjælp os med at ændre den måde, vi brødføder verden på. At arbejde hos Lineage er ikke bare et job - det er en mulighed for at være med til at gøre en forskel. Som en del af af Lineage-teamet, er du et vigtigt led i fødevareforsyningskæden. Hver dag er vi med til at vogte over verdens fødevareforsyning, når den bevæger sig fra gårde og produktionsfaciliteter til vores lagre og til borde over hele verden. Vi har et fælles formål: Vi forandrer fødevareforsyningskæden for at eliminere madspild og hjælpe med at brødføde verden. Vores fælles formål driver alt, hvad vi gør i alle dele af vores organisation, fra lageret til hjørnekontoret.

Den 1. November, 2021, overtog Lineage formelt Claus Sørensen A/S' køle- og fryse afdeling. Lineage ejer allerede Coldstar, Lundsøe og Superfrost i Danmark. Vi har i øjeblikket 12 steder i Danmark, og 2 i Norge.

Bliv en del af en global virksomhed, som bliver drevet af stærke værdier

Vores daglige arbejde er baseret på 6 stærke værdier: Sikkerhed, tillid, modig, respekt, innovation og støttende lederskab. Vores værdier er rettesnoren for, hvordan vi arbejder sammen og behandler hinanden og det er vigtigt for os, at du genkender dig selv i disse værdier.

At komme godt ud af det med de mennesker, som du arbejder sammen med, er lige så vigtigt som at kunne lide det arbejde, du udfører. Når du bliver en del af teamet hos Lineage, er du en del af familien fra første dag. Vi værdsætter dig for den, du er, og udfordrer dig til at vokse og udvikle dig og gøre dit bedste arbejde hver dag.

Nytænkning af verdens fødevareforsyningskæde

Lineage er en af verdens førende temperaturstyrede industrielle REITs og udbydere af integrerede løsninger med et globalt netværk af over 400 strategisk placerede faciliteter, der tilsammen har en kapacitet på mere end 2,5 milliarder kubikfod på tværs af lande i Nordamerika, Europa og Asien-Stillehavsområdet. Lineage kombinerer branchens førende ekspertise inden for end-to-end logistikløsninger med innovativ teknologi og samarbejder med verdens største føde- og drikkevarevirksomheder om at øge distributionseffektiviteten, fremme bæredygtighed, minimere spild i forsyningskæden og vigtigst af alt hjælpe med at brødføde verden.