Landal GreenParks ApS

Nordeuropas største udbyder af ferieparker

Landal GreenParks er en del af Nordeuropas største udbyder af ferieparker. Med mere end 300 destinationer og over 5.000 ansatte fordelt på 11 lande tilbyder vi ferieboliger midt i naturen.

Vi har stor fokus på bæredygtighed, og derfor er 95% af vores parker i dag grøntstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key.

Som medarbejder bliver du en del af en meget uformel virksomhed, hvor vi arbejder sammen i en tæt og behagelig atmosfære, hvor gæstfrihed og værtskab er altafgørende.

Velkommen ombord – vi ønsker dig en fantastisk rejse

Vores vigtigste mission er at give vores gæster en uforglemmelig ferie i grønne omgivelser. Det kan vi ikke gøre uden dig. Derfor gør vi vores bedste for, at du kan udvikle dig, mens du arbejder hos os.

Allerede inden din første arbejdsdag får du adgang til vores onboarding-app, hvor du kan finde oplysninger om vores organisation, som du har brug for på din første arbejdsdag. Derudover får alle nye kolleger en buddy – en fast medarbejder, som du kan stille alle dine spørgsmål til.

Kort sagt får du en fantastisk introduktion til servicebranchen, og vi går meget op i at få alle med ombord.

Oplev hvad grønt kan gøre for din karriere

Et job inden for turismebranchen er både udfordrende og givende: Når alt kommer til alt, så arbejder du med at skabe den bedst mulige gæsteoplevelse, og uanset om du arbejder på vores hovedkontor eller byder gæsterne velkommen på én af vores parker, bliver du en del af holdet.

Vi ansætter løbende kokke og tjenere, håndværkere til vores tekniske afdeling og kolleger til vores rengøringsteam. Du kan også blive livredder i vores badeland, klatreinstruktør eller endda tage tjansen som vores maskot, når de yngste gæster skal underholdes.

På vores parker ansætter vi også ferieafløsere eller studerende, der leder efter et deltidsjob enten hele året rundt eller i en kortere periode. Vi støtter op om din udvikling, så du kan blive endnu bedre i din nuværende funktion eller videreuddanne dig til en anden. Gennem træning, coaching og rådgivning kan du fortsætte din rejse på vej mod din destination.

Gennem vores egen Learning & Development-afdeling har vi flere eksempler på kolleger, som via jobbet og videreuddannelse er startet som praktikanter og har udviklet sig til fx afdelingsledere, General Manager på en park eller kontoransat.

Og mulighederne bliver kun flere, hvis du tænker internationalt.

Vil du med på holdet?