Fenagy

Visionær varmepumpeproducent i vækst

Fenagy A/S er en førende dansk producent af industrielle varmepumper og køleanlæg med naturlige kølemidler, primært CO2. Firmaet blev grundlagt i 2020, og siden er det gået stærkt. Vi er i dag ca. 80 medarbejdere på kontor og i produktion i Lystrup, lidt nord for Aarhus. Vores største marked er den danske fjernvarmesektor, hvor vi har stor succes med vores bæredygtige CO2-anlæg, og derudover sælger vi løsninger til industrien, hvor vores kombinerede varme- og kølesystemer kan genbruge al overskudsenergi. Vi har ambitiøse planer om også at vækste udenfor Danmark og har stigende aktivitet i England, Norden, Polen og Tyskland. Kapaciteterne på vores anlæg er mellem 300 kW og 3000 MW per enhed, og ved at kombinere flere ad gangen, kan vi levere løsninger til store projekter på 15+ MW. Fenagy er en del af den svenske Beijer Ref koncern.

Du kan sætte dit aftryk

Vær med til at arbejde for den grønne omstilling. Hos Fenagy arbejder vi konstant på at udvikle og forbedre vores varmepumper og køleanlæg, så vores kunder kan opnå effektiv CO2-neutral produktion af varme og kulde. Vi er en ambitiøs virksomhed, hvor der er godt humør og højt til loftet. Det er vigtigt for os at holde hvad vi lover overfor kunder og partnere, og vi er utrolig stolte af de gode relationer vi har opbygget indtil nu. Tonen i vores virksomhed er uformel, og vi har en flad organisationsstruktur, der giver et godt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at dele ideer og bidrage til fælles løsninger. Ved seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse var vurdering helt i top, ligesom vi scorer højt på fleksibilitet i jobbet og faglig og personlig udvikling. Der er god opbakning til sociale firmaarrangementer, og personaleforeningen har både løb og cykling for dem, der har lyst.

Hvad bliver du en del af?

Hos Fenagy vægter vi åbenhed og ærlighed højt. Vi er ambitiøse og vi udvikler os hurtigt. Det gælder blandt medarbejdere, nye produkter, overfor samarbejdspartnere og selvfølgelig overfor vores kunder, som er kernen i alt hvad vi gør. Vi har stor tillid til hinanden, og derfor vil du som en del af Fenagy opleve en høj grad af åbenhed, frihed og ansvar. I vores ESG-rapport kan du læse mere om, hvorfor Fenagy er en attraktiv arbejdsplads, og hvordan du kan være med til at gøre en konkret forskel i den grønne omstilling. Vores produkter understøtter en bæredygtig fremtid, og på det personlige plan kan vi sikre en udviklende og attraktiv karriere, hvor du arbejder med de dygtigste mennesker i branchen. Vi har gode ansættelses- og medarbejderforhold, herunder en pensionsordning og sundhedsforsikring, frugtordning og en aktiv medarbejderklub, der arrangerer 4-5 fælles aktiviteter om året.