Fonden Drive - School Of Motivation

6 følgere

Er du – eller har du været – ansat hos Fonden Drive - School Of Motivation?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Fonden Drive - School Of Motivation som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Fonden Drive - School Of Motivation?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Fonden Drive - School Of Motivation.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Vi har ingen aktuelle jobannoncer lige nu

For børn med særlige behov kan livet være fyldt med store udfordringer. Udfordringer, som igen og igen skaber afmagt og konflikter hjemme og i skolen. De føler sig udenfor. De er skoletrætte. De holder op med at gøre en indsats.

Hos Drive løfter vi børn mod øget trivsel. Vi arbejder med børnenes personlige, sociale og faglig motivation, så de får lyst til at deltage og ikke giver op overfor sig selv, vennerne eller skolen. Og når motivationen er genfundet, så ved vi, at leg og samskabelse som metode skaber de bedste forudsætninger for indlæring og venskaber.

Vi vil være en ”flagship school”. Vores eget drive er at dele vores viden og metoder nationalt og internationalt, så børn får den bedst mulige skolegang. Vi vil bidrage til, at skoleforhold og støtten til børn med særlige behov forbedres, uanset hvor i verden de bor, og hvad deres baggrund er.

Drive er en not-for-profit fond. En fond, hvor vi er dedikeret til at skabe optimale betingelser for læring og udvikling til børn med særlige behov. Vi starter Drive det mest naturlige sted i verden – i Billund, Børnenes Hovedstad/Capital of Children. Et sted hvor partnerskaber og samskabelse er den naturlige tilgang til arbejdet med børn, leg og læring, og et sted hvor international forskning og praksis går hånd i hånd.

Nyheder fra Fonden Drive - School Of Motivation

Nyheder fra Fonden Drive - School Of Motivation

11. december 2020
Fonden Drive - School Of Motivation

Hi all!
At Drive, we are looking for great new colleagues. We are looking for Motivational Specialists with extensive experience in the special needs area, e.g. as a teacher, psychologist, or as a pedagogue. Our Motivational Specialists work with students that struggle personally, socially or academically. Whether a child needs support in building confidence, establishing friendships, succeeding at school or in coping with mental health issues, our Motivational Specialists step in. We team up to build or rediscover students’ motivation for school and ability to engage actively and positively in social activities.

Skrevet af Mette

Regnskab for Fonden Drive - School Of Motivation

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Fonden Drive - School Of Motivation

Registreret navn

Fonden Drive - School of Motivation

Momsnummer

DK41537426

Selskabsform

Erhvervsdrivende fond

Etableret

2020

Antal ansatte

6

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Fonden Drive - School Of Motivation

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Fonden Drive - School Of Motivation. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Fonden Drive - School Of Motivation
Voldmestergade 24
2100 København Ø

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Fonden Drive - School Of Motivation? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.