ACTEC A/S

Vækstvirksomhed med et uformelt klima, gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver.

Igennem snart 30 år har ACTEC været specialist i udvikling og salg af batterier og ladesystemer. 

Siden starten i 1990 har ACTEC haft til huse i Randers. Vi har alle dage været en vækstvirksomhed, og hele 7 gange er vi blevet udnævnt som Børsen Gazelle virksomhed. I dag er vi mere end 20 medarbejdere, som står parat til at rådgive og betjene dig.

Dun & Bradstreet har givet ACTEC en AAA-kreditrating. Den højest mulig rating, som kun 2,7% af danske virksomheder lever op til.

ACTEC lægger vægt på miljøbevidsthed og social ansvarlighed. Vi er medlem af EL-Retur, hvor vi med sæde i batterisektionen deltager aktivt i arbejdet for bevarelse af vores natur og miljø. Ligesom vi naturligvis indsamler og bortskaffer elektriske og elektroniske produkter i henhold til dansk lovgivning.

ACTEC er officiel distributør i Skandinavien for verdens største producent af batterier, Panasonic, som har fokus på driftstid, levetid og driftssikkerhed. 
Desuden er vi distributør for japanske Yuasa batterier i skandinavien og italienske FIAMM batterier for Danmark og Norge, samt Tekcell Lithium batteri distributør for Skandinavien.
Endelig er vi distributør af Cadex testere for Danmark.