Hyldgaard & Larsen ApS

Gem
Hyldgaard & Larsen ApS
Pædagogiske medarbejdere

Hyldgaard & Larsen ApS, Aalestrup

Se video om Hyldgaard & Larsen ApS som arbejdsplads

Er du uddannet pædagog, social- eller sundhedsassistent eller har du lignende uddannelse og bred erfaring med vores målgruppe, gerne fra et andet socialpædagogisk bosted eller psykiatrien. Og har du lyst til at bringe både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i dit daglige arbejde og være en del af en spændende arbejdsplads i udvikling?

Vi udvider vores botilbud og søger derfor 6 nye kollegaer til botilbuddet Aalestrup. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere? Trives du med at have ansvar for de daglige opgaver og har du lyst til og erfaring med at samarbejde tæt på tværs af fagområder? I botilbuddet Aalestrup bliver du del af et velfungerende team, hvor du bidrager med at skabe et positivt, godt og lærerigt arbejdsmiljø.

Hyldgaard & Larsen ApS
Gem
Hyldgaard & Larsen ApS
Selvstændig SYGEPLEJERSKE - med psykiatrisk erfaring søges til specialtilbud i Nordjylland

Hyldgaard & Larsen ApS, Vrå

Se video om Hyldgaard & Larsen ApS som arbejdsplads

Vil du være med til at højne indsatsen overfor mennesker med psykiatriske og sociale problemstillinger? Har du lyst til at bringe både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i dit arbejde? Drømmer du om en hverdag med ansvar, fleksibilitet og gode fremtidsmuligheder?

Vi søger en dygtig sygeplejerske, som skal være del af et større, velfungerende team i vækst og udvikling. Stillingen er særligt tilknyttet vores specialafdeling i Nordjylland og botilbuddet Em.

Hos os får du bl.a. et afvekslende job med ansvar og udfordringer, hvor du har stor indflydelse på, hvordan arbejdsdagene ser ud samt et grundigt introforløb, der klæder dig på til opgaverne.

Hyldgaard & Larsen ApS