Process Engineering A/S

301 følgere

Process Engineering A/S som arbejdsplads

15 evalueringer, 1 kommentar

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Process Engineering A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Process Engineering A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Process Engineering A/S er et rådgivende ingeniørfirma, hvor vi har en række ingeniører, hvis kompetencer strækker sig langt inden for forskellige brancher i procesindustrien. Vores ingeniører rådgiver og vejleder procesvirksomheder i både igangværende projekter, men også i fremtidige projekter.

Vores kompetente rådgivere står til rådighed igennem hele projektets proces. Vi hjælper med ideen og deltager i processen, indtil i står med jeres færdige produkt. Igennem processen sikrer vi, at arbejdsmiljøet er sikkert samt forsvarligt for alle medarbejdere.

Stærk ekspertise i forskellige brancher
Hos Process Engineering A/S har vi en række forskellige ekspertiser. Vores ekspertiser rækker over: Pharma, Food & Biotek, Energi og Industri, hvor vores dygtige ingeniører rådgiver jer hele vejen til jeres færdige produkt. Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, vi anvender i vores daglige arbejde, og kombineret med proces knowhow giver det os et godt fundament for en risikobaseret tilgang til kvalificering.

Samtidig giver vores arbejde i procesindustrien gennem årene os i dag en god forståelse for, hvordan frontloading, løsningsvalg, design freeze og eksekvering påvirker projektets omkostninger.

Vores kvalitetsstyringssystem certificeret i henhold til ISO 9001:2015.

Kontorer i hele landet og Norge
Vi har kontorer i fem byer i Danmark, så vi let og hurtigt kan servicere vores kunder i hele landet. Vores kontorer er beliggende centralt i Fredericia, København, Aarhus, Aalborg og Sorø, og ved hvert kontor råder vi over moderne faciliteter med hard- og software.

I Norge har vi kontor i Oslo og har planer om yderligere kontorer i de større byer. 

Begivenheder i 2019: Der har været mange spændende projekter både store og små. De 2 største projekter som bliver afsluttet i 2019: genopbygningen af et raffinaderi i Kalundborg for Avista Oil samt et projekt for Arla Foods.

I september mdr. blev vi kåret som Gazelle virksomhed for femte år i træk. I okt. mdr. blev vi  AAA kredit rating for fjerde år i træk. I november mdr. havde vi 20 års jubilæum.  

De sidste to år er vi blevet Great Place to Work certificeret. For, at få dette certifikat kræves det, at der bliver lavet en medarbejderundersøgelse og en Kulturprofil (som kan læses på hjemmesiden).

Ved udgangen af 2019 var vi 112 medarbejdere og vi vil blive endnu flere i 2020. 

PE´s mission, vision og værdier!

Mission: Vi leverer rådgivning til procesindustrien

Vision:    Vores vision er altid at være blandt de tre mest foretrukne rådgivere i procesindustrien i Danmark.

                Vi skaber værdier for vores kunder ved faglighed, nærhed og fleksibilitet

Værdier:  Vi opbygger langvarige relationer med vores kunder, baseret på faglige kompetencer,
                 ærlighed og respekt

                 Vi vil fortsat væren en attraktiv arbejdsplads, hvor personalet føler det godt, at arbejde og hvor der er plads til familien  

                Vi vil tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere gennem udfordrende opgaver og efteruddannelse

                 Vi arbejder for, at alle medarbejdere er stolte af virksomheden

                 Vi skaber en holdånd imellem afdelinger

Hvad siger medarbejdere om, at arbejde ved PE:

Det jeg finder spændende ved at arbejde ved PE er variationen på opgaver og det faktum at man bliver udfordret fagligt. Samtidigt er der stort fokus på videndeling og sparring og man får følelsen af, at der altid er en der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Slutteligt, så er der masser af faglig stolthed og folk er stolte over at være hos PE.

Ledelsen gør meget ud af, at skabe en god innovativ arbejdsplads hvor tillid og fællesskab er nøgleord. Vi medarbejdere bliver involveret i projekterne på en sådan måde, at vi får ejerskab af projekterne.

 

 

 

 

Nyheder fra Process Engineering A/S

Nyheder fra Process Engineering A/S

3. juni
Process Engineering A/S

I Process Engineering er vi bevidste om, at vi har et medansvar for den verden, vi lever i. Derfor er det vigtigt for os at gøre en indsats alle de steder, vi kan. Særligt har vi fokus på at skabe grobund for uddannelse. “I Process Engineering mener vi, at vi har et socialt ansvar for at være medvirkende til, at så mange som muligt kan være med til at sikre vækst og fremgang på det danske arbejdsmarked. Vi har fokus på at støtte op om FN’s verdensmål 4 “Kvalitetsuddannelse” og 5 “Ligestilling mellem kønnene”, da vi mener, at alle skal have mulighed for at få en god uddannelse, uanset hvilket køn man har. Dette gør vi ved at tage elever og praktikanter ind og klæde dem på så godt som muligt. Ikke kun fagligt, men også personligt. Elever og praktikanter bliver tilknyttet en mentor, som er medvirkende til, at tiden hos os bliver en god og faglig oplevelse. Dette er ikke kun en fordel for de medarbejdere, vi tager ind. Det giver også Process Engineering nogle værdier i form af at bidrage til kommende arbejdskraft, og samtidig motiverer det organisationen i at lære fra sig. Vi tror på, at vi alle har noget unikt og værdifuldt at bidrage med,” siger Dorte Mohr Carstensen, HR-ansvarlig i Process Engineering.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
27. maj
Process Engineering A/S

I Process Engineering har vi taget endnu et skridt i arbejdet med den grønne omstilling og er blevet en del af netværket Energy Cluster Denmark.

"Vi har erfaringen med den grønne omstilling fra tidligere projekter om bl.a. bæredygtig energi og ansvarligt forbrug og produktion af vores ressourcer. Derfor er vi glad for også at være en del af Energy Cluster Denmark og bidrage med vores kompetencer inden for området," fortæller Poul B. Jakobsen, der er direktør i Process Engineering.

https://lnkd.in/e3vmbqq

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
17. november 2020
Process Engineering A/S

I sensommeren fik vi en ny spændende hjemmeside www.proeng.dk

Her i oktober blev vi for tredje gang i træk certificeret i Great Place to Work Danmark. ”Vi er rigtig stolte over at få certificeringen igen i år og særligt også i denne coronatid. Medarbejderne er vores vigtigste ressource og grunden til vores succes, og at vi for tredje år i træk bliver certificeret i Great Place to Work® betyder, at vi gør noget rigtigt i vores arbejde med at skabe en attraktiv arbejdsplads,” fortæller direktør Poul B. Jakobsen.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen

Regnskab for Process Engineering A/S

Regnskab for Process Engineering A/S

Registreret navn

PROCESS ENGINEERING A/S

Momsnummer

DK25987934

Selskabsform

Aktieselskab

Etableret

2001

Antal ansatte

79

Regnskab 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
Valuta DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK
Omsætning
Bruttofortjeneste 14.588.000 16.096.000 28.954.000 49.622.000 51.773.000 72.749.000 76.259.000
Årets resultat 2.017.000 -256.000 1.872.000 7.172.000 2.227.000 10.248.000 3.976.000
Egenkapital 4.785.000 3.529.000 5.877.000 9.299.000 8.526.000 18.774.000 15.750.000
Balance 9.559.000 10.635.000 17.828.000 28.294.000 30.683.000 44.802.000 33.874.000

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Process Engineering A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Process Engineering A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
http://www.proeng.dk/

Karrieresite

https://proeng.dk/job/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Process Engineering A/S? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.