Færdselsstyrelsen

Gem
Færdselsstyrelsen
Medarbejder til Færdselsstyrelsens ministerbetjening

Færdselsstyrelsen, Ribe

Færdselsstyrelsen arbejder tæt sammen med Transportministeriets departement omkring håndteringen af minister- og departementssager på styrelsens område. Omdrejningspunktet for koordineringen af dette samarbejde sker i styrelsens ministerbetjening, hvor vi i øjeblikket har en ledig stilling. Så har du et solidt kendskab til politisk ledede organisationer, og har du god forståelse for koordinering og procesledelse?

Da en af vores nuværende medarbejdere i ministerbetjeningen har søgt nye udfordringer internt i styrelsen, søger vi en ny medarbejder til vores team Ministerbetjening, Facility og projektstyring.

Du vil sammen med dine kolleger på området få ansvaret for:

  • Modtagelse og koordinering af bestillinger af notater, ministersvar, kontorsvar, evalueringer mv.
  • Kvalitetssikring af besvarelserne til departementet
  • Procesledelse i forbindelse med udarbejdelse af besvarelser til vores departement
Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Administrativ konsulent søges til Færdselsstyrelsen i Ribe

Færdselsstyrelsen

Har du sagsbehandlingskompetencer, flair for håndtering af automatiserede sagsbehandlingssystemer og vil du være med til at understøtte og udvikle et af styrelsens centrale områder indenfor syn af køretøjer? Så er du måske den, vi søger til Tilsyn på vej.

Dagligdagen i teamene består af mange forskellige opgaver, da teamet både håndterer regelarbejde, borger- og myndighedshenvendelser, projekter, understøtter inspektører i tilsynsarbejde samt understøtter parkeringsområdet og meget mere.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Jurister søges til Færdselsstyrelsen i hele landet til taxiområdet

Færdselsstyrelsen, Ribe, Kolding eller Aalborg

Færdselsstyrelsen søger to jurister til etablering af, og varetagelse af et effektivt tilsyn på taxiområdet

Vil du være med til at løse opgaver, der har stor betydning for taxibranchen? Trives du i en travl hverdag med masser af juridiske udfordringer? Brænder du for at yde en god service til borgere og virksomheder? Så er du måske vores nye kollega i Team Taxi.

Du vil sammen med to andre jurister på området være med til at idriftsætte styrelsens tilsynsstrategi, og du skal i den forbindelse være med til at udvikle processer til opgavevaretagelsen. Herudover vil du komme til at føre tilsyn, samt understøtte teamets administrative medarbejdere i deres tilsynsopgaver.

Færdselsstyrelsen