AC Group A/S

AC Group´s formål er at understøtte de overordnede retningslinjer for strategi, HR, kommunikation, økonomi og IT for koncernens selskaber. Vi er med til at skabe og understøtte en stærk kultur, der udvikler og styrker fællesskabet på tværs af selskaberne i AC Group.

Vi ønsker at være koncernens væksthus og strategiske knudepunkt med fokus på innovation, dynamik og udvikling, og bestræber os hver dag på at levere den bedste service og rådgivning til alle selskaber i koncernen.

Hos AC Group og de enkelte selskaber i koncernen har vi travlt og er ofte på udkig efter kompetente kolleger, der vil være en del af en dynamisk og attraktiv virksomhed, som har fokus på både vækst og udvikling og på at være et godt sted at arbejde.

Når du vælger en karriere hos ét af selskaberne hos os, bliver du en del af en kultur, der bestræber sig på at blive blandt de bedste arbejdspladser i Danmark. Det gør vi ved at have ambitioner på både virksomhedens og medarbejdernes vegne, og samtidig have en kultur, der giver plads til dialog og udvikling.