Zeppelin Danmark A/S

Zeppelin Danmark
DIN DANSKE FORHANDLER AF CATERPILLAR

Har du lyst til at arbejde med verdens førende maskiner, motorer og generatorer fra Caterpillar – det mest velkendte brand i industrien? Du har mulighed for at arbejde i et dansk miljø med entreprenørmaskiner – eller i et internationalt miljø, hvor du kan blive sendt til fjerne kyster for at servicere Cat - og MaK motorer på et skib?

Zeppelin Danmark – den danske forhandler af CATERPILLAR & MAK

Hos Zeppelin Danmark sælger og servicerer vi entreprenørmaskiner, motorer og generatorer til alle i industrien – fra den lokale entreprenør til fiskekuttere og boreplatforme. Vi er en del af en større tysk koncern Zeppelin med ca. 9.000 medarbejdere. I Danmark er vi placeret i Brøndby, Skovlunde, Skejby og Esbjerg med i alt ca. 250 medarbejdere.

En god kombination af faglighed

Hos os finder du et bredt spænd af fagligheder – fra montører og reservedelssælgere til dataspecialister og finansmedarbejdere. Fælles er, at de er blandt de bedste i branchen og nogle fantastiske kolleger at arbejde sammen med.

Dit eventyr begynder her

Uanset om du arbejder som montør eller på et af vores kontorer i Danmark, så træder du samtidig ind på en international arbejdsplads. I den maritime del af Zeppelin Danmark har vi kunder overalt i verden. Det betyder, at du som en af vores dygtige montører kan blive sendt over på den anden side af jorden for at servicere vores motorer.

Arbejder du i den del, der har med entreprenørmaskiner at gøre, vil du opleve, at det er sjældent, at dagene er ens - uanset om du arbejder som mekaniker, sælger, i reservedelsafdelingen eller er ansat i vores administration. Vi har ofte travlt, men der er altid tid til at have det sjovt.

Vi passer på hinanden

Når du kommer ind ad døren på en af vores lokationer, så vil du straks bemærke, at vi har det godt med hinanden. Det har vi, fordi vi har fundet den perfekte balance mellem det professionelle og sociale. Vi kan både arbejde og have det sjovt med hinanden. Vi kan bedst beskrives som én stor familie, der passer på hinanden.

JEG SYNES, DET ER ET RIGTIG GODT STED AT ARBEJDE – JEG HAR I HVERT FALD VÆRET HER I 17 ÅR. VI HAR ET DEJLIGT UFORMELT MILJØ, HVOR DER ER HØJT TIL LOFTET. VI LAVER NOGLE SPÆNDENDE OG AFVEKSLENDE OPGAVER, OG SÅ ER VI RET GODE TIL AT BYDE IND OG HJÆLPE HINANDEN, HVIS DER ER BRUG FOR EN HÅND.

MARTIN HOLMER THOMSEN - MONTØR

En virksomhed, hvor du kan sætte dit præg

Zeppelin Danmark er uden tvivl noget for dig, hvis du leder efter et sted, hvor du kan kaste dig over nye og spændende udfordringer. Som en international virksomhed, der sælger nogle af verdens bedste maskiner og motorer til den globale industri, kan vi garantere en spændende hverdag. Og har du en god ide til, hvordan vi kan gøre tingene på en smartere måde, så møder du altid en lydhør ledelse.

Er du vores kommende kollega?

Hvis du synes, at vi lyder som en spændende virksomhed, og du har den rette kombination af faglighed, eventyrlyst og passion for at arbejde med et markedsledende produkt – så er du måske vores kommende kollega. Kontakt HR manager Grethe Houtved på tlf. nr.: +45 4221 0000 for at høre mere om Zeppelin Danmark og hvordan din faglighed kan passe ind i familien. Vi glæder os til at høre fra dig!