Demant

Evaluering

Positiv kommentar

Venlige, imødekommende og kompetente kolleger. Behagelige chefer og en udpræget tillidskultur. Gode arbejdsforhold og fysiske rammer. Meningsfuldt arbejde der gør en forskel for andre mennesker. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Negativ kommentar

Lønnen er ikke prangende. Nogle udenlandske kolleger taler ringe engelsk, hvilket gør det svært at samarbejde og basale ting som at holde et møde kan tage meget ekstra tid. Topledelsen har ikke fokus på tværgående processer, hvilket resulteret i silotænkning også hvor det er meget uhensigtsmæssigt. Det betyder at medarbejderne spilder meget tid på at koordinere og holde møder og at der er afdelinger hvis eneste formål er at lappe hullerne.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange ting er på plads hos Demant som gør at du kan passe dit arbejde og gøre det du er god til. De er godt med teknologisk og lader dig holde dine kvalifikationer ved lige med kurser og lign. Der er gode karriere muligheder og lønnen er også nogenlunde ok.

Negativ kommentar

Outsourcing er en udfordring som medarbejder i Danmark. Der er stor forskel på fagligheden hos dem man arbejder sammen med i andre lande, nogle er eksperter på deres felt, mens andre stortset ikke kan engelsk og ikke forstår det de sidder med. Alt for ofte ender man i en klemme hvor man er nødt til at tage ansvar for andres arbejde fordi de ikke er kompetente nok. Blandet med en passiv ledelse er det er gået hårdt ud over kulturen hvor tonen er blevet hårdede og man spiller "blame game", hvormed de gode medarbejdere langsomt forsvinder.