Realmæglerne Jan Thanning ApS

Velkommen til RealMæglerne Jan Thanning – Bolig og Erhverv

Vi er en ejendomsmæglervirksomhed, som er beliggende i Slagelse centrum. Vi har både en bolig- og erhvervsafdeling, som har et tæt samarbejde, hvilket giver nogle meget fleksible løsninger.

Vi stræber efter at være ”Byens mest personlige ejendomsmægler”, hvilket for dig betyder, at vi har en klar holdning til tingene, og vi sætter en stor ære i at være ærlige og direkte over for dig som kunde. Vi mener, at fundamentet for en god handel er personlighed, seriøst rådgivning og indlevelse.

Vi har mange års erfaring med bolighandel i Slagelse og omegn. Det er denne erfaring, som er med til at sikre dig den bedste bolighandel. Vi er et team, hvor vi alle har en tilknytning til Slagelse, så vi kender området.

Vi er en ambitiøs virksomhed, med en jordnær og realistisk tilgang til kundernes ønsker, og vi har i år 2016, 2017 og 2018 fået prisen som Børsen Gazelle, i dagbladet Børsen.

Vores lokaler ligger i en flot gammel ejendom med udsigt ud over Schweizerpladsen. Det er vores ambition at være en attraktiv og personlig ejendomsmægler, hvor det er rart at komme som kunde, og hvor medarbejderne trives.