Godt Smil Tandlægerne

Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde

Vi vil være førende ikke bare i forhold til faglighed og patienttilfredshed, men også i forhold til de rammer og muligheder vi giver vores medarbejdere. Siden 2008 er Godt Smil vokset fra én enkelt klinik til 30 topmoderne klinikker, og patienterne strømmer fortsat til. Vi er ialt over 650 ansatte, heraf ca. 600 på vores klinikker rundt om i Danmark og ca. 50 på vores kontorer i Horsens og Kolding. I takt med, at vi vokser, får vi løbende brug for dygtige medarbejdere, der vil være en del af noget større og noget unikt.

Hvordan er kulturen i Godt Smil?

At være ansat i Godt Smil handler både om engagement i arbejdet og høj faglighed – men det handler også om at have det sjovt med hinanden og være der for hinanden i dagligdagen. Vi går op i vores arbejde og det at gøre en forskel for patienterne og hele tiden blive bedre.

Vi vil og tør tænke nyt og tilbyde nye løsninger til vores patienter eller gøre tingene på en anden måde. Derfor sætter vi også pris på medarbejdere der tør tænke anderledes og stille spørgsmål. Sidst men ikke mindst sætter vi pris på, at vi er et fællesskab, samtidig med at hver enkelt Godt Smil klinik og Godt Smil medarbejder er noget unikt.