VKST

Gem
VKST
Økologikonsulent til et stærkt team af rådgivere

VKST, Sorø

Økologi er i stadig udvikling, og som økologikonsulent i VKST får du mulighed for at være en del af den udvikling – til gavn for kunden.

Du bliver en del af et erfarent og engageret team af økologikonsulenter med stor faglighed, og hvor udvikling, formidling og rådgivning om økologisk produktion sker på et højt niveau. Der er et tæt samspil mellem rådgivere og kunder, og vi forventer, at du kan bidrage med faglighed, gode samarbejdsevner og lysten til at rådgive vores dygtige og ambitiøse kunder.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling, hvor du skal rådgive og sikre den enkelte kunde en god og gennemarbejdet planlægning af markdriften samt rådgive om regler og tilskud
 • En stilling, hvor der er en stor grad af frihed, men også en forventning om, at du bidrager til at udvikle dit job og økologirådgivningen i VKST
VKST
Gem
VKST
Revisorassistent

VKST, Sorø

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor digitalisering står højt på dagsordenen, hvor du med tiden får din egen kundeportefølje, og hvor du på sigt kan få en rolle som controller? Så er du måske en af vores nye revisorassistenter i VKST.

Som revisorassistent i VKST arbejder du selvstændigt med en række opgaver samtidig med, at du har et tæt samarbejde med de øvrige revisorassistenter samt skatte- og virksomhedsrådgivere omkring kunden.

Dine opgaver er:

 • Bogføring og moms
 • Udarbejdelse af regnskaber
 • Deltage i digitaliseringen af hele regnskabsområdet
VKST
Gem
VKST
Kickstart din økonomiske karriere – bliv trainee i VKST

VKST, Sorø og Nykøbing F

Vi har sået de digitale regnskabsfrø. Er det dig, der høster?

Så er VKST trainee-program nøglen til din fremtid med økonomi i centrum.

Som trainee i VKST vil du opleve to spændende og lærerige år, hvor din læringskurve vil være stejl og hvor du vil øge dine kompetencer i både teori og praksis. Du får en vigtig rolle i digitaliseringen af hele VKST’s fremtidige regnskabsproduktion, samtidig med at du følger et internt uddannelsesforløb med de andre trainees på årgang 2022.

Du får opbygget dine kompetencer indenfor regnskab, skat og rådgivning. I det daglige vil du lære om den digitale regnskabsproduktion, alt om bogføring og controlling samt masser af paratviden om moms og fradrag.

VKST
Gem
VKST
Revisorassistent til dynamisk rådgivningsvirksomhed i Nykøbing

VKST, Nykøbing Falster

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor digitalisering står høj på dagsordenen, hvor du med tiden får din egen kundeportefølje, og hvor du på sigt kan få en rolle som controller? Så er du måske en af vores nye revisorassistenter i VKST.

Som revisorassistent i VKST arbejder du selvstændigt med en række opgaver samtidig med, at du har et tæt samarbejde med de øvrige revisorassistenter samt skatte- og virksomhedsrådgivere omkring kunden. Dine opgaver er:

 • Bogføring og moms
 • Udarbejdelse af regnskaber
 • Deltagelse i digitaliseringen af hele regnskabsområdet

Vi lægger stor vægt på efteruddannelse, så du altid er opdateret inden for dit fagområde.

VKST
Gem
VKST Revision
Serviceminded og kundeorienteret revisorassistent

VKST Revision, Sorø

Som revisorassistent får du ansvaret for din egen kundeportefølje, der består af små og mellemstore virksomheder, som du skal servicere og rådgive. Du er selv med til at planlægge din arbejdsdag, hvor dialogen med kunderne er en væsentlig del af dine opgaver.

Hos VKST Revision er dine opgaver:

 • Bogføring og momsopgørelse
 • Opstilling af årsrapporter
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
VKST Revision
Gem
VKST
Skatterådgiver

VKST, Nykøbing F.

Har du erfaring inden for skatteområdet, er udadvendt og brænder du for at rådgive kunder? Så er du VKST’s nye skatterådgiver til vores rådgivningshus i Nykøbing.

I skatteafdelingen får du en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil over for vores landmænd og andre erhvervskunder. Du bliver en del af det hold af rådgivere, der er helt tæt på kunderne i skattespørgsmål, og du er både ude hos kunden og til kundemøder på kontoret – men uanset hvor du er, så er det kunden, der er i fokus.

Du får en selvstændig rolle med ansvar for egen kundeportefølje af både små og mellemstore virksomheder, og du er den centrale økonomirådgiver for kunden og kan fungere som kundens indgang til forretningsområdet Regnskab, Skat og Jura.

VKST
Gem
VKST
Skattespecialist

VKST, Nykøbing F.

Har du økonomisk og juridisk flair? Er du ambitiøs, og ønsker du at specialisere dig inden for et eller flere skatteområder? Så kan VKST i Nykøbing blive din nye arbejdsplads.

Måske er du allerede en erfaren skatterådgiver, men du kan også være en nyuddannet jurist, cand. merc. aud., eller du har på anden måde fået viden om skatteområdet. Det er med andre ord ikke sikkert, at du er specialist i dag – men du har ambitionerne og viljen til at uddanne dig til skattespecialist.

VKST kan tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling i en velfungerende virksomhed. Du vil opleve en afvekslende hverdag i skatteafdelingen, og gennem dit samarbejde med øvrige afdelinger vil du hurtigt opleve, at dine kompetencer og viden inden for skatteområdet er efterspurgt.

VKST
Gem
VKST
Virksomhedsrådgiver

VKST, Sorø

VKST søger en virksomhedsrådgiver, der brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og har en kunde- og forretningsorienteret tilgang – for det forventer vores kunder.

Som virksomhedsrådgiver i VKST får du en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig både fagligt og personligt og som kræver, at du kan operere i feltet mellem virksomhedsrådgivning, driftsøkonomisk rådgivning, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du får energi og motiveres af samtaler og strategisk sparring med kunden.

Du bliver kundeansvarlig for en række virksomhedsejere, der primært driver landbrug, og dermed skal du samle trådene på tværs af VKST, så kunden oplever sammenhæng og synergi i alle vores ydelser.

VKST
Gem
VKST
Skattespecialist

VKST, Sorø

Har du økonomisk og juridisk flair? Er du ambitiøs, og ønsker du at specialisere dig inden for et eller flere skatteområder? Så kan VKST i Sorø blive din nye arbejdsplads.

Vores skatteafdeling består af 8 medarbejdere, der enten er rådgivere eller specialister. Afdelingen er nyoprettet, så du bliver en vigtig brik i vores fælles mål: at være Danmarks førende inden for skatterådgivning til landmænd.

Som specialist er du sparringspartner for både skatte- og virksomhedsrådgivere i VKST. Sammen med de øvrige specialister skal du klæde skatte- og virksomhedsrådgivere og revisorassistenter på til at løse deres opgaver samtidig med, at du løser dybt specialiserede skatteopgaver for kunderne.

VKST
Gem
VKST
Skatterådgiver

VKST, Sorø

Har du erfaring inden for skatteområdet, er du udadvendt, og brænder du for at rådgive kunder? Så er du måske VKST’s nye skatterådgiver til vores rådgivningshus i Sorø.

I skatteafdelingen får du en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor vores landmænd og andre erhvervskunder. Du bliver en del af det hold af rådgivere, der er helt tæt på kunderne i skattespørgsmål, og du er både ude hos kunden og til kundemøder på kontoret – men uanset hvor du er, så er det kunden, der er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rådgivning og vejledning inden for skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold og optimering af indtjening
 • Bistå kunder og kollegaer i skattesager og ved fx generationsskifte
 • Være bindeled til myndigheder
VKST