Solar Danmark A/S

Her bliver du stolt af at være med

Som international sourcing- og servicevirksomhed vil vi gøre kunderne til vindere og give dem en effektiv hverdag. Det gør vi gennem digitale løsninger, en stærk webshop og et smidigt samarbejde mellem service og logistik. Og med de 260.000 varer på vores fuldt automatiserede danske lagre er der nok at se til.

Selvom vi sætter en ære i korte leveringstider, handler det ikke kun om at gøre det hurtige. Vi vil også være med til at gøre det rigtige. Så udover at vi leverer flere og flere varmepumper og solcelleanlæg, vil vi reducere vores CO2-aftryk på tværs af hele værdikæden med 25 % i 2030.

Det er den udvikling, du bliver en del af som ny kollega hos Solar. Samtidig får du 3.000 kolleger i ryggen, der ser dit potentiale og er ambitiøse omkring at gøre en forskel for vores kunder, branchen og samfundet.

Ung mand står smilende op ad indendørsvindue

Sammen gør vi forskellen

Vi er altså både digitale og arbejder for den grønne dagsorden. Men mest af alt er vi sammen. For når vi skal have det høje serviceniveau overfor kunderne, kræver det, at vi bakker op om hinandens arbejde i hverdagen.

Når vi omtaler forholdet til kunderne, har vi i flere år sagt, at vi er ”stronger together”. Men vi siger det lige så meget til hinanden. Hos os giver det nemlig respekt at hjælpe en kollega. Derfor er vi også særligt opmærksomme på, at du skal have en god start hos os.

”Allerede fra starten følte jeg mig som en del af holdet, og hver dag har været god siden første samtale. Her er bare styr på de der små ting i begyndelsen, der betyder så meget,” siger Group HR Coordinator Michelle Thestrup Bertelsen.

Bliv en del af Solar – og bliv hængende

Som virksomhed tør vi stille krav til vores medarbejdere, fordi vi ved, at de kan levere. Samtidig gør vi vores for at leve op til de krav, medarbejderne stiller til deres egen faglige og personlige udvikling. Vi har fx kolleger, der nu uddanner sig som Junior SAP-specialister igennem vores 3-årige traineeprogram.

For i Solar bakker vi op om, at man fornyer sig. Det er bl.a. derfor, at mange af dine kommende kolleger for længst har passeret det 10. år hos os. Men den absurd gode kantine på hovedkontoret i Vejen er sikkert også et plus.