Sixt Danmark A/S

Hverdagen hos os

SIXT Danmark er en mangfoldig arbejdsplads med mange forskellige funktioner.

Vores medarbejdere i filialerne har den direkte kundekontakt, og sørger for at vores kunder bliver sendt godt af sted. Hovedkontoret ligger på Kystvejen i Kastrup hvor økonomiafdeling, flådeindkøb- og styring, HR, Business Center, erhvervssalg, marketing & kommunikation, operation og ledelse holder til. Karrieremulighederne er mange, diversitet er i højsædet og en vigtig prioritet.

Du er altid omgivet af gode, hjælpsomme, professionelle og dedikerede kolleger. Der er fart på, omgangstonen er afslappet og vi har højt til loftet. Som ny medarbejder bliver du klædt på med et grundigt og skræddersyet onboarding-forløb. Det er afgørende for vores succes og din trivsel.

Vores fundament bygger på ordentlighed, transparens og tryghed, og det går vi ikke på kompromis med. Vi håber at du vil med om bord.

sixt quotes

Hvem er vi?

SIXT er en af verdens ældste biludlejningsvirksomheder. Grundlagt i 1912 med hovedsæde i München og kontorer i 100 lande. SIXT har været i Danmark siden 2004, er franchisetager under SIXT Group og 100% dansk ejet. Vi er en af Danmarks største biludlejningsvirksomheder og til trods for vores globale ophav, er fokus på det danske marked.

SIXT Danmark har tre produktuniverser: sixt.dk, mini-lease.dk og sixtbilsalg.dk.

Vi er ét team af passionerede medarbejdere.
Vi tør udfordre og går gerne det ekstra skridt for at levere endnu bedre produkter og services.
Vi er troværdige og vores succes bygger på tillid. Vi stoler på hinanden og holder hvad vi lover.
Vi er innovative og hylder et miljø hvor initiativ og nytænkning belønnes. Vi lytter, lærer og tilpasser.
Vi tror på relationer og har en ægte interesse for vores kolleger. At være omsorgsfuld er mere end en holdning, og sammen er vi bedst.

Mere om SIXT

SIXT er et premium brand, og det er ikke kun vores produktsortiment, det er hele kunderejsen.

Vi går gerne forrest og har f.eks. fjernet alle klistermærker fra vores biler efter ønske fra vores kunder, lige som miljøet også spiller en stor rolle. Vi monterer i stedet nummerpladerammer med langt bedre holdbarhed og et diskret SIXT-logo.

SIXT Danmark har, som det første biludlejningsselskab i DK, installeret en automatisk skadescanner i filialen i København city. Planen er, at alle danske filialer får installeret skadescannere over tid.