Sixt Danmark A/S

Gem
Sixt Danmark A/S
Salgsassistent til biludlejning i Københavns Lufthavn

Sixt Danmark A/S, Kastrup

VIL DU ARBEJDE I ET INTERNATIONALT MILJØ?

Vi har travlt med at få vores kunder ud at køre i det danske sommerland, og søger derfor nye kollegaer til vores afdeling i Københavns Lufthavn.

Sixt Danmark A/S

Hvis du søger fuldtidsjob og drømmer om at servicere vores kunder fra hele verden med dejlige biler i en hverdag hvor ikke to dage er ens – så har vi jobbet til dig. Du bliver en del af et team, som vægter kundetilfredshed, service, salg og kvalitet meget højt. Jobbet vil være med skiftende arbejdstider hen over ugen.

Som salgsassistent vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Daglig kundeservice i fronten når vores kunder henter og afleverer deres udlejningsbiler
  • Kørsel mellem vores lokationer samt ved udlevering/afhentning af biler
  • Hjælpe vores kunder til et godt forløb når uheldet er ude og de laver skader på bilerne.
Sixt Danmark A/S
Gem
Sixt Danmark A/S
Deltidsmedarbejder søges til Aalborg Lufthavn

Sixt Danmark A/S

Er du på udkig efter et udfordrende servicejob, hvor to dage ikke er ens? Elsker du at interagere med mennesker og har du erfaring med kundeservice og salg? - så har vi jobbet til dig! Sixt Danmark A/S

Til vores udlejningsafdeling i Aalborg Lufthavn søger vi en passioneret medarbejder til at servicere vores kunder fra hele verden med kvalitetsbiler i alle størrelser og prisklasser. Du bliver en del af et team, som vægter kundetilfredshed, service, salg og kvalitet meget højt. Jobbet vil være med skiftende arbejdstider.

Som servicemedarbejder vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Daglig kundeservice i fronten – både ved udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
  • Kørsel – udlevering/afhentning af biler
  • Udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
Sixt Danmark A/S
Gem
Sixt Danmark A/S
Skadebehandler søges til Sixt Biludlejning i Kastrup

Sixt Danmark A/S

Vi har fortsat travlt i vores skadeafdeling og søger derfor en serviceminded og dygtig kollega. Har du erfaring med biler, skadesarbejde og service samt lysten til at sætte et præg på din egen hverdag, så er det måske dig vi søger.

Sixt Danmark A/S

I vores afdeling, ”Technic & Repair” er vores vigtigste mål at sikre maximal oppetid på flåden gennem en effektiv behandling af skader og korrekt håndtering af service og almindelig vedligeholdelse. Til at hjælpe os med det, søger vi en problemløser, som kan løfte opgaven til perfektion.

Du skal kunne håndtere både rutinemæssige og vanskelige skader, hvor du ved at gennemgå fakta systematisk og hurtigt analyserer dig frem til, hvordan sagen løses bedst. Du trives med at træffe beslutninger inden for de rammer, som er sat, og du skal have tålmodighed til at sætte dig ind i de faktiske regler inden for forsikring og skader.

Sixt Danmark A/S
Gem
Sixt Danmark A/S
Udlejningsassistenter søges til biludlejningsfilial i Billund Lufthavn.

Sixt Danmark A/S

Hos Sixt Danmark går vi en travl sæson i møde, og vi skal derfor bruge endnu en bilglad medarbejder til at rådgive og servicere vores trofaste kunder.

Sixt Danmark A/S

Dagligdagen bliver en kombination af kundemodtagelse, rådgivning og kundeservice både på telefon, mail og ved skranken. Derudover vil der være opgaver af administrativ karakter, mersalg, og opfølgning på vores kundetilfredshed. Det er vigtigt, at du altid har et smil på læben og møder vores kunder venligt, professionelt og engageret både på telefon og fysik i filialen. I spidsperioder skal du også være villig til at give en hjælpende hånd med vores klargøring af biler.

Helt konkret vil dine arbejdsopgaver være:

  • Daglig kundeservice og rådgivning i fronten – både ved udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
  • Kørsel – udlevering/afhentning af biler
  • Skadehåndtering, skadecheck
Sixt Danmark A/S