EKAS Rådgivende Ingeniører A/S

Om ekas

ekas er et rådgivende ingeniørfirma stiftet af Esben Kirkegaard i 1958. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet og ledet af Per Mohr Hansen, Finn Mørck Nielsen, og Jens Lauridsen.

Vores primære kvalifikationer er høj faglig kompetence, erfaring, dialog og uvildighed. Vi er et mindre firma med et tæt, kreativt, internt samarbejde, og vi stiller hele vores ekspertise til rådighed ved enhver sag - stor som lille.

ekas arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private. Vores væsentligste arbejdsområder ligger indenfor den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger. Herudover udfører vi 1-års og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden og forskellige boligselskaber. Per Mohr Hansen fungerer desuden som syns- og skønsmand ved Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed. Fra dette arbejde, og fra arbejdet som syns- og skønsmand, har vi en bred viden om, hvad der kræves af en renovering eller et nybyggeri for at sikre langtidsholdbare løsninger.

ekas er en uafhængig rådgiver, og kunden er derfor sikret en neutral vurdering og vejledning. Vi ser det som et væsentligt element i vores rådgivning at medvirke til, at arbejdet udføres korrekt og til tiden, og at unødige udgifter undgås.