Loop Fitness Nykøbing Falster

Loop Fitness

Loop Fitness er Danmark næststørste Fitnesskæde med over 130 centre fordelt over hele landet.

Alsidigt og effektivt koncept

Træningsformen i LOOP er baseret på to kendte koncepter: Cirkeltræning og Høj Intensiv Interval Træning (HIIT).

Cirkeltræningen sikrer, at du kommer igennem en række forskellige maskiner, som hver især træner forskellige af kroppens muskelgrupper og dermed giver dig en god og varieret træning

HIIT-træningen giver dig mange hurtige skift og korte intensive træningssekvenser. Det er en særligt effektiv træningsform, som blandt andet har de fordele, at den giver dig en højere fedtforbrænding og styrker din kondition mere end traditionel træning.

Alt i alt sikrer træning i LOOP dig en alsidig og meget effektiv træning. Det er derfor, vi med ro i maven og overbevisning i stemmen siger, at – 24 minutters fitness, det er nok.

Enkel, effektiv og overskuelig træning

LOOPs træningskoncept sikrer dig en alsidig træning af kroppen i et fastlagt træningsprogram, som er lige til at gå til uanset om du er nybegynder, eller du er vant til at træne. På kun 24 minutter er du trænet effektivt igennem.

1. Varm op

Start med at varme op i fem minutter på enten cykel, romaskine, crosstrainer eller løbebånd (findes ikke i alle centre). Herefter er du klar til at bevæge dig over i træningscirklen.

2. Træn

Start din træning i en af de 16 maskiner i træningscirklen – hvor der nu er plads
Træn i maskinen i 45 sek, indtil der lyder et DING, og alle skifter til næste maskine
Alle skifter maskine, hver gang der lyder et DING. Når d

3. Slap af

Brug udstrækningsområdet til at køle ned og få strakt musklerne godt og/eller snup en kop kaffe eller te og få måske en snak med nogle af de andre dejlige medlemmer.u har taget to runder i cirklen, er der gået 24 minutter, og hele din krop er trænet effektivt igennem.

Se mere på www.loopfitness.dk