BESTSELLER

Evaluering

Positiv kommentar

Bedste arbejdsplads jeg har haft og har nu.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Den pt. Bedste arbejdsplads jeg har været på

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk arbejdsplads med rummelighed. Rigtig gode relationer, og super arbejdsmiljø. Masser af mulighed for at udvikle sig - og man bliver belønnet for sin indsats og udvikling.

Negativ kommentar

Startsløn er desværre ikke noget at råbe hurra for, men der er rig mulighed for at arbejde sig op.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er en fremragende kantine. Nogen managers er gode.

Negativ kommentar

BESTSELLER ser enormt fin ud på facaden, og mange tænker at BESTSELLER er en god arbejdsplads. Personalet er lavt lønnet, dårlige ledere, og en enorm kultur for "Det plejer vi at gøre". Man skal ikke forvente at man gør en forskel, men at man blot er en brik i det store maskineri, som kan udskiftes fra dag til dag. Har selv flere gange oplevet kollegaer blive fyret, af den årsag at andre personer var blevet opsagt i et andet brand, og de hellere ville have den person ansat. BESTSELLER gør ofte sine egne til ledere, trods absolut INGEN ide om hvordan man håndtere medarbejdere. Den interne tone er blevet arrogant, og der bliver oftest set ned på unge mennesker. BESTSELLER praler med at de er en ung virksomhed, men det er derimod grundet unge mennesker er billigere, og har ikke samme evne til at sige fra. At lægge sig tæt på mindstelønnen i Danmark for et fuldtidsansat er direkte respektløst. BESTSELLER er en enorm dårlig arbejdsplads. Jeg råder alle jeg kan, til at søge andre veje.

Evaluering

Positiv kommentar

Meget pænt på facaden

Negativ kommentar

Søg ikke job

Evaluering

Positiv kommentar

Good salary - after I actually declined their first offer, the manager insisted and I've got what I wanted.

Negativ kommentar

The manager insisted for me so I left my previous job but 6 weeks later I have been fired because I was not a good fit. I think the company culture / manager style was bad. I didn't felt that he trusted my skills and he seemed to appreciate more quantity over quality. I have worked on a legacy project and it was so old that I had troubles getting the project to work on my machine. I eventually did, but every time I wanted to fix the problem and future proof it they pushed back. Agile style was totally unprofessional and for example reviews seemed more like a blaming game.

Evaluering

Positiv kommentar

Ansat i IT i Brande. Kanon godt arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Stor selv indflydelse på både opgaver og arbejdstid. God ledelse der ikke blander sig unødig, men tydeligvis gerne vil hjælpe teamet til at performe/fungere endnu bedre end det allerede gør. Lækre omgivelser med flotte bygninger, god kaffe og fantastisk kantine.

Negativ kommentar

Lønningerne i Bestseller er ikke så høje - og med den årlige IDA lønstatistik i hånden kan jeg se at jeg ligger 5-6000 under landsgennemsnittet for IT. Men jeg har det så godt, at jeg på ingen måde ønsker at komme videre.

Evaluering

Positiv kommentar

Dejlige kollegaer, gode personalegoder, velfungerende internt sundhedsprogram, med adgang til blandt andet massage. Masser af interne muligheder for forskellige arbejdsstillinger. Gode kantineforhold, med sunde alternativer hver dag.

Negativ kommentar

Meget topstyret. Man kan godt føle sig som et meget lille tandhjul i en kæmpestor maskine. Der er altid ekstremt travlt. Dette kan både være godt og skidt for nogen. Ikke det bedste indeklima på nogle af kontorene. ( i Brande)

Evaluering

Positiv kommentar

jeg har elsket mit arbejde hos Bestseller.

Negativ kommentar

Ledelsen i afdelingen kunne i den grad bruge et lederkursus. Der køres kæft, trit og retning

Evaluering

Positiv kommentar

Stor virksomhed med mange udviklings muligheder Søde kollegaer God team spirit og kampånd Personale goder

Negativ kommentar

Inkompetent ledelse der arbejder meget i heiraki Manglende reaktion på medarbejdernes dårlige trivsel Lavt løn niveau Det forventes at medarbejderne skal ligge mange ubetalte "interesse timer"

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg arbejdede på havnen i Århus og det er nogle mega fede lokationer samt en skøn kantine. Mine opgaver var rigtig spændende og Bestseller var klar på at sende mig på kurser. Godt samarbejde mellem kolleger.

Negativ kommentar

Der var helt vildt travlt. Vi gik 66% ned i antal stillinger i min afdeling i 2019, så os der var tilbage, var max pressede og der var ingen forståelse fra chefens side omkring dette. Jeg mødte flere gange fra 05-20 for at få enderne til at nå sammen (uden overtidsbetaling eller anden kompensation) hvilket jeg fik ros for af chefen, men da jeg spurgte om fri til et personligt ærinde i arbejdstiden på en time, så fik jeg at vide at jeg skulle tage en halv fridag. Det er et stort problem at have en chef der intet ved om det, man arbejder med. Det giver store udfordringer forventningsmæssigt.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk sted med masser af gode kolleger over hele verden. Masser af unge, dynamiske og dedikerede medarbejdere. Kantine (Århus og Brande) må være top 5 i DK. Lækkert med masser af billigt tøj til hele familien. Kontorfaciliteterne er også lækre.

Negativ kommentar

Løn og pension er absolut i den lave ende. Som andre skriver: Generelt dårlig ledelse. Der rekrutteres ikke ledere, man tager den dygtige håndværker fra niveauet under og forfremmer.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk ånd og kultur. Dejlige kolleger. Dejlige omgivelser.

Negativ kommentar

Desværre ikke godt ift. chefen. Ledelses-stilen stred lidt mod firmaets grundlæggende værdier.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk gode fysiske rammer, kontorer og fællesområder er flotte. Kantinerne er virkelig gode og dagens højde-punkt ! Generelt god handlefrihed i egen afdeling og en fin atmosfære i det daglige. Rimeligt let at blive i jobbet mange år, da personlige mål er sjældne eller diffuse.

Negativ kommentar

Kulturen er desværre ikke som foregivet, de 10 grundlæggende værdier efterleves langtfra og virker som en "hyggelig" facade. Ledelsen er ofte udvalgt fra mange års tro tjeneste og ikke leder-egenskaber, det fungere nogle steder men som oftest slet ikke. Devisen "vi gør som vi plejer" er særdeles udbredt og afspejler ikke den dynamiske branche Bestseller er i. Løn i den lave ende og en meget sær pensionsordning, med lav grænse for optjening.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt kollegialt samarbejde Nemt at få et job

Negativ kommentar

Ingen overenskomst Løn langt under niveau for lignende stillinger i andre virksomheder Lønstigning næsten umuligt Kantine urimeligt dårlig i Hedensted-Løsning afdelingen (efter underskrift-indsamling i forsøg på at få nyt firma til catering blandt afdelingerne, gav ledelsen alle besked om at medarbejderne var utaknemmelige) Uerfaren ledelse Dårlig kommunikation mellem afdelinger Fyrer i flæng grundet sygdom Ikke plads til nytænkning, firmaet formår absolut ikke at leve op til deres egne visioner. Ledere er hurtige til at slå nye ideer ned med argumentet "vi gør som vi plejer, det fungerer jo"

Evaluering

Positiv kommentar

Ung kultur, godt kollegialt sammenhold, spændende arbejdsopgaver.

Negativ kommentar

Rigtig mange af lederne er blevet forfremmet, fordi de har været der i mange år, men uden at have lederkvalifikationer. Hverdagen på arbejdspladsen er ofte meget stresfuld, og belønningen svarer ikke til den indsats, der forventes.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk kantine, som jeg i den grad savner. Goder som 50% rabat på tøj, frugt, vinterfest, sundhedsforsikring, massageordning, børnedag.

Negativ kommentar

Jeg giver alle evalueringer ret i tvivlsom ledelse. Der rekrutteres internt. Det betyder, at den ny leder er fagligt dygtig til sit område men ikke til ledelse. Der mangler tid til udvikling. Stress håndteres desuden på en dårlig måde. Der er ikke betaling for overtid. Det afhænger dog af din leder.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er utrolig gode fysiske rammer samt gode kollegaer, der både er ambitiøse og rare personer. Desværre lever kulturen ikke op til værdierne og ledelsen er utrolig dårlig. Der var i min afdeling nærmest ingen feedback fra ledelsen og ingen muligheder for at udvikle sig eller føle man udrettede noget i sit job. Jeg oplevede dog ellers godt samarbejde med de fleste ansatte i alle de forskellige afdelinger og dette gjorde at det var rart at være der.

Negativ kommentar

Svært at gøre en forskel og alt er politisk styret.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde kollegaer, og gode mulighed for ansættelse lige efter udannelse. De ansætter mange nyudannede, hvor mange andre virksomheder gerne søger mere erfaring.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse med for meget fokus på regneark og for lidt på arbejdsglæde og kommunikation. Lav løn uden overtidsbetaling - selv for folk der reelt har opgaver og ansvar for 2 stillinger. Dårlig muligheder for bonus Trods stor virksomhed er der mangel på planer og muligheder for personlig udvikling Der er meget stor udskiftning af personale - der er normalt at opleve at kollegaer pludselig er væk, uden man ved hvorfor og så er der bare ekstra arbejde til dig. Folk bliver meget nemt fyret, for små ting, som hvis de søger udvikling i stillingen.

Evaluering

Positiv kommentar

Skøn kantine og super gode kollegaer

Negativ kommentar

God ledelse i starten men de sidste par blev det til magnagement by fear - lidt trist da de første ledere var rigtig gode - og behandlede folk ordentlig

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine ordning, mulighed for at købe mad med hjem, kaffe/the frugt mm, gode rabatter på personalekøb, forholdsvis ungt miljø og kollegaer, smukke og rene linier på kontorer, smilende og positive kollegaer, godt sammenhold, gode fester, flotte arrangementer, gør meget for lokal områder/sponsorater, virksomhed i vækst

Negativ kommentar

Rekruttering af ledere sker ofte internt, hvilket betyder, at personer uden reel ledelses-erfaring eller uddannelse får jobbet - ofte er det set at de ledere ikke kan håndtere opgaven med mange opsigelser til følge. Der er i mange afdelinger et højt arbejdstempo, ofte med skiftende retninger og der er desværre mange som går ned med stress - der arbejdes ikke på nogen måde seriøst med internt arbejdsmiljø eller forebyggelse af stress. Der arbejdes ikke på fastholdelse af medarbejdere eller med deciderede udviklingsplaner for den enkelte, i det hele taget er der ikke meget personalepleje eller fokus på psykisk arbejdsmiljø. Det er min opfattelse, at lønniveau under gns - og det er svært at stige i løn, da man ikke arbejder målrettet med KPI´er og opfølgnings/udviklingsplaner for den enkelte. Det er som en anden skriver - ens plads bliver erstattet dagen efter. I det hele taget kan jeg tilslutte mig de tidligere kommentarer der er givet fra andre (tidligere) ansatte.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk kantine, gode kollegaer, gode kontormiljø. Fleksibel arbejdstid

Negativ kommentar

Ung og dårlig ledelse. Ligeglad (dog effektiv) HR afdeling. Hvis du er ude i dag, er der en ny i morgen. (ligeglad holdning) Løn niveau meget under normerne, lønstigning stort set ikke muligt.

Evaluering

Positiv kommentar

Et arbejdssted hvor du virkelig kan få lov til at bruge dine evner

Negativ kommentar

Måske er løn afregningen ikke den højeste du kan finde.

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomheden er så udansk som man kan være - her er højt til loftet og altid mulighed for at øge sine kompetencer. Kan kun anbefale at arbejde her...

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastiske kollegaer og godt sammenhold. Gode personalegoder - rabatter, fester, kaffe, kantine mm. Gode muligheder for udvikling af evner - og rig mulighed for at påtage sig ansvar. I min afdeling kan man godt flexe lidt.

Negativ kommentar

De lønner gerne lavt - og det kan være lidt svært at stige i løn. Der er mange unge ansatte, som ofte ikke kan sige fra, så der er mange, som går ned med stress. Der kan mangle dygtige ledere, da lederne ofte både skal køre 100% på deres opgaver OG lede ved siden af. Der kan også være en tendens til at mange ansættelser primært er internt, så det kan være svært fra folk ude fra at komme ind.

Evaluering

Positiv kommentar

Fine personaleforhold (kaffe, mad, etc.)

Negativ kommentar

Sidder tæt i storrum med meget snak (keder folk sig?), sarkastisk tone

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer Gode personalegoder

Negativ kommentar

Næsten ingen fleksibilitet Alle har de samme arbejdsvilkår

Evaluering

Positiv kommentar

Ungt kreativt miljø med sammenhold mellem kollegaer. Man kan hurtigt få ansvar hvis man ønsker det.

Negativ kommentar

Meget dårligt arbejdsmiljø. Min ansættelse bestod af massivt arbejdspres i tid og opgaver. Der er ingen overenskomst med fagforening og jeg oplevede personligt at den fagforening jeg var i ikke ønskede at rådgive mig da de hørte jeg var ansat ved Bestseller. Jeg oplevede at flere af mine kollegaer blev sygemeldt med stress i stor stil og det blev ikke prioriteret af ledelsen at tænke i forebyggelse eller forhindre at de tilbageværende kollegaer ikke også gik ned. Mindste løn i branchen og ingen løn for overarbejde eller mulighed for flex.

Evaluering

Positiv kommentar

Primært søde kollegaer i afdelingen i Løsning

Negativ kommentar

Ledelsen har ingen følelse med, hvad der foregår "på gulvet". Man hytter sit eget skind på kontoret i stedet for at tage hånd om sine medarbejdere ?